Чи були вибори 2019 року в Україні гібридним державним переворотом, здійсненим Коломойським і Путіним

Новини 23 Серпня, 2020 427
Голова Львівського обласного відділення Всеукраїнського об’єднання ветеранів Степан Трохимчук. Фото ЗІК

Голова Львівського обласного відділення Всеукраїнського об’єднання ветеранів Степан Трохимчук. Фото ЗІК

Перемога Революції гідності і відновлення у державі направду української влади не на жарт занепокоїло наших зовнішніх і внутрішніх ворогів. Де ж то можна було допустити, що Україна стає демократичною  європейською державою, як і всі інші наші західні сусіди, українською за формою і змістом, державою для титульної української нації, а не для різних міжнародних пройдисвітів?

Про це у своєму блозі на сайті ІВ Четверта студія пише професор, голова ЛОВ ВОВ Степан Трохимчук.

Проти України розпочалася оголошена і неоголошена гібридна війна, війна не на життя, а на смерть! Були задіяні астрономічні кошти і сотні тисяч спеціалістів. В першу чергу потрібно було спрямувати українське суспільство проти вибраної ним влади, очорнити лідерів і національні політичні сили, розгорнути війну всіх проти всіх, щоб у цьому хаосі і каламуті ловити потрібну їм рибку. А цією рибкою мав стати зомбований виборець, совок і ватник, адепт гасел «какая разніца», «хліба і видовищ», який проголосує за підсунених йому білих(зелених у даному випадку) і пухнастих кандидатів.

Ворожа Україні робота безперервно проводилася двома напрямками. Путінська і бєнівська раті спрямували всі сили на компрометацію української влади і її лідерів, викликати незадоволення нею усіх безбатченків, передусім  хохлів і малоросів, викохати агресивну більшість, яка її буде ненавидіти. Ворожі українцям ЗМІ у нашій країні вільно працювали за принципом Й. Геббельса: «Дайте мені в руки ЗМІ і я з будь-якого народу зроблю стадо баранів»! Барани були підготовлені і стали більшістю серед виборців. За словами американського письменника і громадського діяча Едгара По «думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей – ідіоти»! Може і не повністю ідіоти, але заблудлі вівці і барани. З цією задачею наші воріженьки справилися блискуче!!!

Під кермом Коломойського 95-ий квартал взявся за підготовку політичної сили і кандидата на посаду майбутнього президента. Був створений серіал «Слуга народу», героя якого українського вчителя Голобородька зіграв примхливий і неврівноважений шоумен єврей Володимир Зеленський. Ватники повинні були йому повірити і проголосувати за нього і його силу, адже треба було подолати владу старих корупціонерів, керованих американцями, нібито винних у всіх наших негараздах! Про цю підготовку писала ще у 2016 році Ю. Тимошенко, яка  сама була учасницею цієї брудної справи як щира подруга Коломойського.

Нашій владі тоді забракло сил для опору інформаційній агресії, вона долала системну кризу, відновлювала економіку, відроджувала армію, сприяла відновленню Української автокефальної канонічної церкви, повертала українцям чудову їхню мову. Спільними зусиллями наших зовнішніх і внутрішніх ворогів вдалося на деякий час призупинити переможну ходу української національно-визвольної революції. Нація  тепер оговтується після невдачі на виборах, відновлює свою приспану пасіонарність, готується до остаточної перемоги для будівництва української України для українців, яких тепер на підконтрольній Києву території майже 92% населення(згідно масового опитування населення). Лише у такій державі буде вільно і безпечно жити всім нацменшинам, всім чесним людям! Слава Україні! Ми переможемо!

Запитую всіх читачів: А чи були всі ці події 2019 року гібридним державним переворотом, підступною контрреволюцією, реваншем всіх зовнішніх та внутрішніх ворогів?

Коментарі

Позначки: , , , ,