Чотирьох жителів Львівщини запроторять за грати за побиття американців

Новини 17 Квітня, 2019 31

Фото: 1news.com.ua

Хуліганам, які влаштували бійку у кафе на Львівщині, загрожує до 7 років позбавлення волі.

Як повідомили у прес-службі прокуратури львівської області, за процесуального керівництва Радехівської місцевої прокуратури, цьогоріч, 8 квітня, повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.296 КК України (хуліганство) чотирьом місцевим мешканцям (троє з яких раніше судимі за вчинення злочинів пов’язаних з насильством).

«Йдеться про інцидент, який трапився 8 квітня близько 16.00, у одному із кафе в м.Кам’янка-Бузька на Львівщині. Конфлікт між компанією чоловіків та двома громадянами США (уродженцями району) стався після того, як останні заступились за дівчину-офіціантку. Так, між іноземцями та хуліганами зав’язалась бійка, після якої двох зловмисників вдалось затримати в порядку ст.208 КПК України. Ще двох правопорушників оголосили у розшук», – інформує прокуратура області.

Кам’янка-Бузьким районним судом фігурантам обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави у розмірі 80 прожиткових мінімумів доходів громадян.

За вчинення інкримінованого злочину їм загрожує покарання від 3 до 7 років позбавлення волі.

 

Коментарі

Позначки: , , ,