Чому Саакашвілі повертається в Грузію. І чи справді повертається

Новини 27 Серпня, 2020 531

Колишній президент Грузії Міхеіл Саакашвілі записав відеозвернення грузинською мовою, в якому повідомив, що повертається в рідну Грузію

У відеозверненні, записаному на тлі Дніпра й опублікованому у Facebook для певної (ймовірно грузинської) аудиторії, Саакашвілі висловив подяку Україні як своєму “другого дому”. Про це пише Четверта студія з посиланням на ДЕПО.

Нагадаємо – колишній президент Грузії Михеїл Саакашвілі за часів президента Порошенка, в 2015 отримав українське громадянство, працював головою Одеської ОДА, зі скандалом пішов, в 2017 був позбавлений українського громадянства, в 2019 президент Зеленський йому громадянство повернув, а з 7 травня 2020 року Саакашвілі – голова Виконавчого комітету Національної ради реформ України.

Історія уходу-приходу Саакашвілі до влади в Україні чимось нагадує історію Святослава Вакарчука. Щоправда, над Саакашвілі жартують жорсткіше і без влади він залишався, і з України виїжджав нібито, не з власної ініціативи.

Цього разу одним з головних припущень уходу Саакашвілі багато хто називає його обурення призначенням на Одеську митницю кандидата, який йому не подобається.


Саакашвили назвал коррупцией назначение главой Одесской таможни зятя доверенного лица Ермака и советника Зеленского….

Опубліковано Юрієм Бутусовим Середа, 26 серпня 2020 р.

Хоча, звісно, є й ті, хто кажуть, що в Грузію Саакашвілі не поїде, адже на нього там заведено карну справу. Далі – в огляді соцмереж від Depo.ua.


Між Саакашвілі і Офісом президента пробігла перша чорна кішка

 

Опубліковано Rostyslav Demchuk Четвер, 27 серпня 2020 р.

Коментарі

Позначки: ,