Член правління Суспільного мовлення Ярослав Лодигін подав у відставку

Новини 18 Лютого, 2022 722

Наглядова рада НСТУ задовільнили заяву про звільнення Ярослава Лодигіна з посади члена правління Суспільного мовлення.

Про це на Facebook розповів член наглядової ради, голова комітету з аудиту Суспільного Мовлення Вадим Міський, пише Четверта студія.

Повідомляється, що Ярослав Лодигін сам подав у відставку.

Раніше голова оргкомітету Нацвідбору на “Євробачення-2022”, член правління Суспільного Ярослав Лодигін заявив під час пресконференції, що готовий піти у відставку, щоб підтвердити чисту репутацію Суспільного.

За словами Лодигіна, для нього довіра до Суспільного як інституції – головна причина, чому він працює у компанії:

“Зараз бачу від суспільства, від суспільства, вираженого у наглядовій раді НСТУ, сигнали недовіри щодо моєї роботи, я згоден прийняти таку аргументацію, якщо до моєї роботи є недовіра. Я готовий подати у відставку, щоб підтвердити криштально чисту репутацію Суспільного у цій справі”, – сказав він.

Також він вибачився, якщо образив когось своїм коментарем — йдеться про фразу про “гори й ліси” на адресу виступу Kalush Orchestra. Нагадаємо, коментуючи виступ гурту, Ярослав Лодигін сказав: “Ми вже декілька разів представляли себе як Україна, як українці, як такі люди з лісів, люди з гір в даному випадку”.

Нагадаємо, у середу, 16 лютого, Оргкомітет ухвалив рішення про припинення участі у Відборі Alina Pash.

Євробачення-2022 відбудеться в італійському місті Турин в арені Pala Olimpico за участі 41 країни спочатку у півфіналах 10 і 12 травня, а потім у великому фіналі — 14 травня.

Коментарі

Позначки: