Чи варто купувати фен Ровента: 5 аргументів «за»

Новини 28 Грудня, 2023 40

Важко не помітити, що після сушки феном волосся має кращий вигляд, ніж після природного висихання. Спрямований під правильним кутом інтенсивний повітряний потік сприяє закриванню волосяних лусочок. Пасма стають гладкими, блискучими, приємними на дотик. Зменшується ризик травмування волосин об рушник, подушку, головний убір. Укладання займає мінімум часу, а мити голову доводиться рідше. Загалом — одні переваги. Щоправда, якщо фен неякісний, такого ефекту досягти майже неможливо.

Якість і Ровента — це синоніми. Німецький виробник дрібної побутової техніки використовує сертифіковані матеріали та приділяє увагу кожній деталі. Запчастини проходять суворе тестування, а готові вироби ретельно перевіряються на наявність браку.

Купити фен Ровента — значить отримати надійного помічника щонайменше на 3-4 роки.

Ціни

Фірмові пристрої переважно представляють середній ціновий сегмент, але в асортименті також бюджетні рішення.

  1. Найнижча вартість — у моделей тревел-формату. І не дивно, адже на їхнє виготовлення витрачається найменше матеріалів.
  2. На другому місці — побутові фени з простим керуванням та ергономічною конструкцією.
  3. Найдорожчі — професійні пристрої з різноманітними додатковими функціями та покращеними механізмами захисту.

Універсальність

Сфера використання — надзвичайно різноманітна. Зумовлено це «багатогранністю» фенів. Вони призначені:

  • Для короткого та рідкого волосся;
  • зачісок, які потребують ретельного «витягування» та укладання;
  • густої та жорсткої «шевелюри»;
  • локонів середньої довжини;
  • чоловічих стрижок.

Комплектування

Більшість фірмових пристроїв — з додатковими аксесуарами в заводському комплектуванні. Базовий набір включає дві насадки. Концентратор призначений для прицільного сушіння, а дифузор — для створення додаткового об’єму та масажу шкіри голови.

Для каре та інших стрижок, які потребують укладання з підкручуванням кінчиків, — кругла щітка, що крутиться навколо своєї осі. Гребінь з густими зубцями — знахідка для тих, кого турбує пухнастість та baby-hair.

Потужність — для будь-яких потреб

Малопотужні фени до 1000 Вт — поблажливі до сухого та ламкого, пошкодженого волосся. Середні на 1100-1500 Вт — універсальні, тож підходять для всієї родини. До 2000 Вт — для щасливих власниць коси до пояса. Максимально продуктивні від 2100 Вт — здатні приборкати неслухняне, жорстке волосся будь-якої довжини.

Привабливий дизайн

Ровента слідує трендам, тому робить фени стильними та сучасними:

  1. Кольори переважають нейтральні, стримані. Лише акцентні деталі на кшталт логотипа — відразу впадають у вічі завдяки яскравості.
  2. Форма ручки максимально зручна, елементи керування розташовані на видному місці, матеріали приємні на дотик, вага невелика.
  3. Для зберігання передбачено мішечок або петлю для підвішування поряд з туалетним столиком або у ванній.

Рівень шуму — помірний. Поговорити без підвищення голосу поряд з феном не вийде. Але й голова через оглушливе «ревіння» не розболиться. Цілком реально витерпіти 15-30 хвилин доки сушиться та вкладається волосся.

Коментарі

Позначки: