Четверо дітей отруїлися після того, як поїли у ресторані неподалік Львова

Новини 21 Грудня, 2021 290

Фото ілюстративне. Джерело: УНІАН

Четверо дітей отруїлися після того, як пообідали у ресторані неподалік Львова. Це діти віком від десяти до 16 років. Зараз їх лікують у Львівській обласній інфекційній лікарні.

Як пише “Четверта студія”, про це Суспільному повідомила речниця обласного центру екстреної медицини Тетяна Андрєєва.

За її словами, усі діти з притулку Служби у справах дітей, що на вул. Левандівській, 17В, отруїлися в ресторані.

“Їх шпиталізували в Львівську інфекційну лікарню пізно ввечері 19 грудня. Дітям встановили діагноз — гостра кишкова інфекція”, — розповіла Тетяна Андрєєва.

Трьох дітей госпіталізували у 3-тє відділення інфекційної лікарні, що на вулиці Кирила і Мефодія. Їхній стан уже покращився.

“Діти потрапили близько 23 години 19 грудня. Це троє дітей віком 10, 13 та 16 років. Вони поступили з симптомами: рідкий стілець, блювота, запаморочення. На сьогодні провели всі необхідні обстеження. Ми чекаємо ще результатів посіву калі і тоді буде виставлений остаточний діагноз. Діти розповідали, що вони їли дуже багато їжі: і фрі, і піцу, і бульйон пили”, — розповіла у коментарі Суспільному завідувачка 3-го відділення Львівської обласної інфекційної лікарні Софія Кащевська.

Ще одну дитину госпіталізували у відділення на Пекарській.

“Це 13-річний хлопчик. Його стан середньої тяжкості, також загрози для життя немає”, — розповів директор Львівської обласної інфекційної лікарні Сергій Федоренко.

Коментарі

Позначки: ,