Червоноград на Євробаченні 2020 (ВІДЕО)

Новини 05 Лютого, 2020 869

Ілюстрація: "Над Бугом"

MOONZOO feat. F.M.F. Sure виступатимуть 15 лютого у другому півфіналі Національного відбору на пісенний конкурс Євробачення-2020 в прямому ефірі СТБ та UA: Перший

Львівський гурт MOONZOO, який на 50% складається з вихідців із Червонограда (серед учасників групи є два червоноградці – Ігор Стахів та Віктор Сторожук), цього року змагається за те, щоб представляти Україну на Євробаченні. Також до складу гурту входить американський репер F.M.F. Sure.

Як пише «Четверта студія» з посиланням на «Над Бугом», хлопці уже опублікували пісню, яку виконають у другому півфіналі Нацвідбору Євробачення-2020. Композицію під назвою “Maze” (англ. “лабіринт”) презентували одразу з кліпом, який можна переглянути у відео:

“Maze” розповідає про кілька секунд, які траплялись з кожним із нас й іноді кардинально змінювали наше життя. Вона про момент, коли ти дивишся на екран телефону і вагаєшся, чи набрати номер коханої людини. Ми часто блукаємо лабіринтом невпевненості та вагань, будуючи відносини з близькими. Вихід з цього лабіринту дуже простий: варто відкинути зволікання і якнайшвидше зробити перший крок”, – розповів вокаліст MOONZOO Олександр Васецький.

Композицію записали на кухні в домашній міні студії. Свою партію F.M.F. Sure написав за 40 хвилин у переддень подачі на конкурс.

“Пісня “Maze” для мене асоціюється з тим, що часто наше життя – це як подорож по лабіринту. Нам усім потрібен хтось, хто знайде нас, коли ми загубилися, і допоможе знайти вихід”, – прокоментував F.M.F.Sure.

Відеокліп на конкурсну пісню “Maze” зняли всього за кілька годин. Режисер та оператор відео: Максим Соснов, з яким MOONZOO співпрацює останні два роки. За словами музикантів, це була повна імпровізація – запросити друзів на вечірку, представити їм трек на Євробачення і зняти це на камеру.

“Перед самим початком зйомок з’явилась ідея BLIND PARTY – вечірки із закритими очима, коли немає візуального сприйняття, але загострюються відчуття дотику та слуху. Це змінює сприйняття простору навколо, розковує та змушує рухатись по-новому. А головне: із закритими очима ти повністю розчиняєшся в музиці.”,
– розповів nadbugom.in.ua барабанщик MOONZOO Ігор Стахів, який родом із Червонограда.

MOONZOO feat. F.M.F. Sure – це найменш відомі учасники Національного відбору Євробачення 2020. На момент оголошення конкурсантів у них в Instagram було 364 підписники.

“Для нас Євробачення це крутий челендж: чи зможе маловідома група без продюсера вперше в українській історії виграти нацвідбір на такий престижний конкурс? Коли ми вирішили взяти участь, залишалось дуже мало часу до дедлайну подачі заявки. Але ми ризикнули й нам вдалось у найкоротші строки з нуля написати пісню й отримати змогу презентувати її на всю Україну.”.

MOONZOO feat. F.M.F. Sure виступатимуть 15 лютого у другому півфіналі Національного відбору на пісенний конкурс Євробачення-2020 в прямому ефірі СТБ та UA: Перший. Музиканти вийдуть на сцену під номером 1.

 

Коментарі

Позначки: , ,