Через високі ціни на газ «Львівгаз збут» «заморозив» популярний тариф

Новини 18 Червня, 2021 116

"Львівгаз" Фірташа оштрафували на 75 мільйонів

Обіцяний запуск тарифу «Твій газ На зиму» (аналог акції «Твоя енергонезалежність») у цьому сезоні не відбудеться. Причина – стрімке зростання ціни на природний газ в Україні та Європі.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу компанії.

Попри закінчення опалювального сезону у червні вартість блакитного палива на Українській енергетичній біржі зросла на 30% до 12,14 гривень за кубометр (середньозважена ціна з ПДВ на умовах пост оплати). Ціна газу на нідерландському хабі TTF збільшилась на 23%.

Тож ми не бачимо можливості запропонувати своїм клієнтам привабливі умови для створення власного газового запасу на зиму і скасовуємо запуск тарифу «Твій газ На зиму».

Споживачам, що використовують природний газ для опалення осель, фахівці ТОВ «Львівгаз збут» радять тариф «Твій газ Рівномірний платіж», який дозволяє уникнути великих сум у платіжках протягом опалювального сезону. Обравши тариф «Твій газ Рівномірний платіж», взимку клієнт може сплачувати до 40% менше, ніж реально споживає.

З тарифу «Твій газ Рівномірний платіж» в будь-який момент можна перейти на інший газовий тариф. При цьому внесені раніше кошти нікуди не подінуться, вони будуть зазначені як переплата на особовому рахунку і їх можна буде використати для оплати газу за іншим тарифом.

Вартість кубометра блакитного палива зафіксована на весь рік на позначці 7,99 гривень лише у тарифах «Твій газ Річний» і «Твій газ Рівномірний платіж».

Більше інформації про тариф і калькулятор для обчислення суми щомісячного платежу можна знайти тут

Коментарі

Позначки: