Через ремонт Личаківської мешканці вулиці у Винниках опинилися в ізоляції

Новини 29 Травня, 2020 1 779

Фото з архіву “Винниківського Вісника” 2018 року. Тоді також була перекрита дорога

Через початок капітального ремонту вул. Личаківської  (на ділянці від вул. Букової до межі міста) мешканці вулиці Б. Хмельницького у Винниках в розпачі. Як добиратися на роботу? Як купити продукти і ліки, адже в радіусі кількох кілометрів немає жодного магазину та аптеки. Як бути, якщо виникне потреба в наданні меддопомоги, викликати «пожежну» чи «швидку»?

Як пише «Четверта студія», про це пише «Винниківський вісник».

«Відбулась робоча нарада з представниками Львівської міськради (замовником будівництва дороги Львів-Винники та представниками підрядника), – розповів міський голова Винник Володимир Квурт на своїй сторінці у фейсбуці. – На ній ми погодили під’їзні шляхи, режим проведення будівельних робіт, терміни (обіцяють три місяці), механізми під’їзду для мешканців вулиці Богдана Хмельницького».

Міський голова повідомив, що розробляється схема і графік руху шатл-басу, щоб люди могли добратись на роботу. Є варіант проїзду попри озеро для того, щоб можна було забезпечити виїзд мешканців на той час, коли дорогу перекриють повністю.

«Домовились з підрядником про перевезення мешканців, проїзд швидкої, пожежної, інших служб, – каже В. Квурт. – Будуть незручності, але спільно шукаємо варіанти вирішення».

Коментарі

Позначки: , , , ,