Через негоду без світла залишились понад 100 населених пунктів України

Новини 30 Січня, 2021 96
На Львівщині трасу на Сколе сильно засипало снігом. Фото: Ігор Зінкевич.

На Львівщині трасу на Сколе сильно засипало снігом. Фото: Ігор Зінкевич.

Станом на 7 год. 30 січня внаслідок ускладнення погодних умов (мокрий сніг, дощ та пориви вітру) через спрацювання автоматичної системи захисту ЛЕП залишаються знеструмленими 108 населених пунктів у 2 областях, а саме: Одеська – 75 та Миколаївська – 33.

Про це повідомляє пресслужба ДСНС, пише Четверта студія.

До відновлення електропостачання залучено бригади обленерго.

Крім того, за інформацією Служби автомобільних доріг, проїзд на дорогах загального користування забезпечено, заторів немає.

Залишається обмеженим рух великовагових транспортних засобів на автомобільних дорогах державного значення М-05 Київ-Одеса, М-15 Одеса – Рені, М-16 Одеса – Кучурган в Одеській області та М-13 Кропивницький – Платонове у Миколаївській області.

Для забезпечення проїзду та розчистки автодоріг на території України від Служби автомобільних доріг залучено 1 тис. 30 працівників та 840 од. техніки.

Всього з початку негоди підрозділами ДСНС проведено буксирування понад 1 тис. 150 од. автотранспортних засобів (з них 31 карета швидкої медичної допомоги та 29 автобусів), надано допомогу понад 2 тис. 100 особам (з них 3 породіллі), розпилено та прибрано 102 повалених дерева, розчищено від снігу 870 км дорожнього покриття.

Від ДСНС залучалося 1 тис. 293 чол. та 426 од. техніки.

Координацію дій здійснюють штаби обласних державних адміністрацій та Укравтодору.

Коментарі

Позначки: , , , , , , ,