Через надзвичайну вразливість Зеленському забороняли переглядати соціальні мережі (ВІДЕО)

Новини 11 Листопада, 2021 4 234

Володимир Зеленський. Фото: censor.net

Через надзвичайну вразливість президента його оточення навіть забороняло Зеленському користуватися популярними соцмережами.

“Секретар його, Маша приходила до нас в офіс. Вона сказала, що він дуже вразливий, що все, що про нього говорять, йому важливо. Наскільки я пам’ятаю, йому навіть забороняли читати Facebook та інші соцмережі”, – про це актор студії “Квартал 95” Юрій Великий розповів в інтерв’ю головній редакторці інтернет-видання “ГОРДОН” Алесі Бацман, пише Четверта студія з посиланням на Depo.ua.

Також актор повідомив, що Володимир Зеленський мав претензії до номерів студії “Квартал 95”, у яких же самого його пародіювали. Саме Юрій Великий у команді “Кварталу” пародіює президента України.

“Якщо навіть у номерах такого плану, як ми показували, він знайшов щось для себе образливе, значить, він болісно реагує”, – наголосив Юрій Великий.

Наостанок актор висловив припущення, що болісне ставлення до критики Зеленського – це своєрідне захисна реакція психіки на навантаження, з якими він зіткнувся на посаді глави держави.

Коментарі

Позначки: