Чемпіон Ігор Нескорених підтримав Порошенка

Новини 19 Березня, 2019 106

Ілюстрація з відкритих джерел

Чемпіон Ігор Нескорених-2018 у австралійському Сіднеї Богдан Оксентюк на своїй сторінці у Facebook поділився своєю позицією щодо виборів Президента України, які відбудуться 31 березня 2019 року.

Допис Богдана Оксентюка наводимо повнотекстово:

«Зараз як ніколи необхідно підійти відповідально до виборів. Я з своєю позицією визначився.

На сьогоднішній день є явних 4 лідери виборчих перегонів це Порошенко, Тимошенко, Зеленський і Гриценко. Решта кандидатів я вважаю, або є технічними кандидатами для відведення голосів у конкурентів, або просто набивають собі рейтинг перед парламентськими виборами. 

Приділю свою увагу двом кандидатам, які мені симпатизують і мають великі шанси це Володимир Зеленський і Петро Порошенко.

Володимир Зеленський – поважаю його як людину яка добилася успіху в своїй сфері, це чистий аркуш в українській політиці, але посада Президента це дуже відповідально і я переконаний , що спочатку необхідно показати класний результат зі своєю командою наприклад «мер міста» а потім з досвідом іти на Президента . Це те саме як без хірургічного досвіду – робити операції.

Також дуже не подобається його позиція щодо мовчання коли його запрошують журналісти на інтерв‘ю а він не приходить. 

Я буду підтримувати Порошенка хоч в мене особисто до нього також багато запитань але на даному етапі я підтримую його.

Армія

Зараз багато всього розказують про крадіжки в оборонці , про техніку ,яка не підходить і так далі. Можливо є в тому доля правди , але не так як показують. Треба все фільтрувати.

 Я особисто бачив якою була ситуація в армії з технікою в 2014 році і яка є зараз. Є питання щодо швидкості реформ але я розумію на скільки важко зламати систему яка працювала десятиліттями.

Щодо участі в схемах Оборонпрому Порошенка, я вважаю тут присутній політичний слід конкурентів. Якби Порох мав відношення до цього він би не призначив зараз на «гарячу посаду» «заступника укроборонпрому», людину не з свого оточення, а призначив би когось із своїх . Що зробив Порох в цій ситуації ? Призначає на посаду Кривоноса С. Г. , людину яка має велику підтримку і авторитет , як серед військових так і серед пересічних громадян. Причому Кривоніс С.Г також був кандидатом на пост Президента і виступав з різкою критикою.

Безвіз

Всі кричать що люди втікають що скоро Україна буде без населення і так далі. А що «стара еліта» всі ці роки робила? Чого не створювали ці місця? А хто кричить? «Депутати» в кого є заводи в власності і з цих заводів тепер люди їдуть за більшими грошима в Європу ?

Так, це є нормально коли людина прагне більшого. Я переконаний, що ця ситуація змусить владу створювати гідні зарплати в Україні. Але є і ще позитивний момент – будуть люди, які переймуть досвід ведення справ за кордоном і впровадять це в Україні. (Такий самий шлях проходила Польща , яка зараз показує одні з найкращих показників в Євросоюзі).

Церква

Особисто я глибоко переконаний що в незалежній країні має бути своя незалежна церква , а не контрольована з країни агресора . Ніхто нікого не виганяє з храмів! Так як зараз дехто кричить! 

Просять просто змінити назву і називати речі своїми іменами. 

Нехай Церква Московського патріархату називається «російська православна церква», а не українська православна церква так як зараз називається, а приставка московського патріархату практично ніде не вказується на табличках при церквах вводячи людей в оману. 

Церква з керівництвом з Москви повинна сплачує всі податки в бюджет України тоді це буде справедливо! Я думаю що Українська Церква в Росії не звільнена від податків! 

Особисто мені не потрібний Головнокомандувач , який при загрозі національної безпеки буде розказувати «Що нас захистить договір підписаний країнами гарантами нашої безпеки», що ми сама нейтральна країна і нам немає за що переживати», «нам підставлять своє плече сусіди». Я вже це чув в 2014! 

Мені треба Головнокомандувач, який підпише військовий стан і буде діяти жорстко!

Якщо ми самі себе не захистимо то нас ніхто не захистить. Порох це зробить! 

І на сам кінець. Я розумію яка зараз важка економічна ситуація , як важко людям , але було б нераціонально не укріпивши свою сили робити інші реформи.

Я свій вибір зробив!».

Довідка. Богдан Оксентюк (ветеран Національної гвардії України, учасник АТО з 2014 по 2018 рік) став володарем двох золотих медалей з легкої атлетики (біг на 1500 м) та срібної й бронзової медалей з плавання (50 та 100 метрів вільним стилем).

Чемпіон Ігор Нескорених-2018 у австралійському Сіднеї.

 

Коментарі

Позначки: , , , ,