Чеферін передав нове попередження для Шевченка, якого хочуть «посадити» в крісло керівника УАФ

Новини 30 Грудня, 2022 97

Чеферін передав нове попередження для Шевченка, якого хочуть «посадити» в крісло керівника УАФ

Президент УЄФА Александер Чеферін передав нове попередження для Легенди українського футболу Андрія Шевченка, якого хочуть зробити очільником УАФ.

Про це повідомила шеф-редактор ІА «Центр новин», Президент збірної журналістів України з футболу Ольга Витак, пише Четверта студія.

«І ще трохи футбольних новин наприкінці важкого 2022 року.

Андрію  Шевченку знову передали сигнали з УЄФА, і  це  неприємні сигнали.

Під час останньої розмови, а їх було вже декілька, президент УЄФА Олександр  Чеферін прямим текстом сказав Шеві, що він ризикує стати ізгоєм у футбольному світі.

Якщо після всіх методів тиску, підробних протоколів і підписів в бюлетенях для голосування, Шеву “посадять” в крісло керівника УАФ, то жоден президент національної асоціації з членів УЄФА не стане тиснути йому руку», – повідомила Ольга Витак.

Президент збірної журналістів України з футболу також зауважила, що в нещодавній телефонній розмові Чеферін змушений був піднімати цю тему знову, через дуже негативну реакцію на події в Україні збоку керівників футбольних асоціацій одразу декількох європейських країн.

«Після цієї розмови, Шевченко  був дуже засмучений. Бо ще й посади ніякої не отримав, а йому вже зіпсували репутацію.

А знаєте, кого «диверсійна група» пропонувала Андрію Шевченку в нові генсеки УАФ?! За їхніми задумами, це мав стати генерал КГБ, часів Януковича пан Кочетов. І як після такого розвивати український футбол?!!!», – зауважила Ольга Витак.

Коментарі

Позначки: ,