Чаус знаходиться у військовій частині на Київщині (ВІДЕО)

Новини 19 Травня, 2021 1 627

Чаус

Адвокат Олександр Вишневий, який останнім часом публічно представляє інтереси сім’ї Чауса, заявив, що згідно з метаданими відео, опубліковане у Телеграм-каналі “ChausUA Микола Чаус” 16 травня 2021 випливає, що воно змонтоване з допомогою програми Adobe Premiere Pro. Аналогічне програмне забезпечення у 2018 – 2019 роках придбала військова частина №2428, розташована в Київській області.

Журналісти “Прямого” відвідали військову частину Державної прикордонної служби України, де ймовірно знаходиться суддя Микола Чаус, пише Четверта студія.

“Ми сказали, що приїхали саме до Чауса. На що військовий спитав: “Він вас знає?” Ми відповіли, що звичайно. На пропускному пункті спочатку сказали, що зараз дізнаються, чи є суддя Чаус. Але потім, зрозумівши, що щось йде не так, почали телефонувати керівництву та щось вирішувати. Через 15 хвилин зі мною зв’язався співробітник по зв’язках зі ЗМІ, який запропонував на сайті прикордонної служби подивитися чим займається відомство. Зазначив, що воно не має жодного відношення до викрадення, приховування та переслідування будь-якої особи”, – розповіла Ганна Дзьоба.

Вона також підкреслила, що під час телефонної розмови чула, як співрозмовнику підказували відповіді на її питання.

“Коли ми сюди приїхали, нам не цілеспрямовано, проте підтвердили, що ймовірніше за все Чаус може знаходитись саме в цій військовій частині. Утім, коли почали розуміти, що ця інформація буде оприлюднена, то почали казати, що жодного відношення до цієї справи не мають”, – резюмувала журналістка.

https://www.youtube.com/watch?v=c6fkmwhcA5E

Коментарі

Позначки: