Бюджет-2020 не закладає бази для реалізації тих обіцянок, які влада так щедро роздавала людям, – Ніна Южаніна

Новини 15 Листопада, 2019 161
Ніна Южаніна

Ніна Южаніна

Ухвалений бюджет на наступний рік показує, що нова влада не збирається виконувати свої передвиборчі обіцянки, зазначила в інтерв’ю сайту «Економічні новини» народний депутат з фракції «Європейська Солідарність» Ніна Южаніна.

Про це пише “Четверта студія” посилаючись на прес-службу партії.

«Нинішня редакція бюджету-2020 нічим не відрізняється від попередньої, а суспільство так і не побачило реальних драйверів зростання і перспективи в майбутньому. В нинішній бюджет не був закладений той фундамент і базис, який би став опорою для реалізації всіх тих обіцянок, які були дані людям нинішньою владою», – підкреслила політик.

«Навіть при відсутності позитивної динаміки в переговорах з МВФ владі треба було б рухатися в бік пошуку нових ресурсів. Наприклад, спробувати вивести з тіні частину економіки з внесення змін до податкового кодексу та формувати бюджет вже на підставі цих змін, які дозволили б бізнесу почати працювати в легальному полі», – підкреслила Ніна Южаніна.

Вона також зауважила, що починати роботу над бюджетом слід було б зі зміни податкового законодавства, що дозволило б малому і середньому бізнесу, який зараз знаходиться переважно в тіні, почати платити хоча б мінімальні податки.

Коментарі

Позначки: ,