«Бувай ми здорова»: Віктор Винник і МЕРІ відзняли кліп на відомий шлягер

Новини 14 Травня, 2020 542
«Бувай ми здорова»: Віктор Винник і МЕРІ відзняли кліп на відомий шлягер

«Бувай ми здорова»: Віктор Винник і МЕРІ відзняли кліп на відомий шлягер

Нещодавно Віктор Винник і МЕРІ записали кавер на популярний шлягер 20-х років минулого століття – пісню «Бувай ми здорова».

Як пише “Четверта студія”, на думку музикантів, пісня вдалася, а тому вирішили відзняти на неї кліп.

До співпраці запросили давнього друга і відеографа МЕРІ, режисера Олега Бачинського. Аби передати настрій і атмосферу Львова міжвоєнного періоду, учасники гурту перевтілились у знаменитих львівських батярів.

«Задум кліпу дуже простий і полягає в емоційних образах, які підкреслюють зміст пісні. Все це вкупі з галицькою «ґварою», діалектом тих часів, створює особливий настрій і неповторний романтичний шарм старого Львова», – кажуть музиканти.

До слова, ідею записати пісню підкинула радіостанція «Люкс FM Львів», яка започаткувала проект переспівів давніх галицьких пісень на новий лад.

«Такі проекти потрібні ще й для того, аби донести новим поколінням пісенно-історичну спадщину і тим самим продовжити життя цим унікальним творам. Адже, незважаючи на те, що ці пісні з категорії «ретро», вони дуже сучасні і не заслуговують на забуття», – наголошує фронтмен гурту Віктор Винник.

Презентацію кліпу було заплановано до дня міста Львова, але карантин вніс свої корективи. Пісня і відео стануть першими доробками з майбутнього альбому Віктора Винника і МЕРІ, над яким команда нині активно працює.

Коментарі

Позначки: ,