Було 70 стало 20 гривень: знизилася вартість проїзду в маршрутках з Дрогобича до Львова

Новини 23 Листопада, 2020 3 846

Фото: "Варто - Галицькі новини"

Між перевізниками розв’язалась просто таки цінова війна, яка призвела до зниження вартості за квитки до нерентабельного рівня

З понеділка, 23 листопада, маршрутки «Дрогобич – Львів» та «Львів – Дрогобич» їздитимуть по акційній ціні – 20 грн. Відправлення від залізничного вокзалу. Такими знижками заманюють пасажирів.

Як пише «Четверта студія», про це повідомляє «Варто – Галицькі новини».

«На такий крок нас змушує йти нездорова конкуренція», – прокоментував «Варто-Галицькі новини» перевізник, представник Львівського АТП, Ростислав Кобільник.

Раніше вартість проїзду становила 70 гривень. З 5 жовтня, автобуси «Дрогобич – Львів» їздили по ціні – 40 грн. З 13 жовтня – 30.

Нагадаємо, кілька місяців тому на рейсі «Дрогобич – Львів» з’явились маршрутні таксі з невеликими 8-місними бусами, які склали конкуренцію великому АТП. Хоча конкурентами себе не вважають, адже їздять іншим маршрутом – через Пустомити. Автобуси офіційного перевізника – через Пісочне.

«Тим не менше між перевізниками розв’язалась просто таки цінова війна, яка призвела до зниження вартості за квитки до нерентабельного рівня»,- зазначається у повідомленні.

 

Коментарі

Позначки: , , ,