Будні рятувальників: у Львові школяра знімали з дерева, а кошеня витягували з труби (ФОТО, ВІДЕО)

Новини 03 Жовтня, 2019 345

Фото: ДСНС

У Львові за минулу добу, 2 жовтня, підрозділи рятувальників виїжджали на виклики під час яких довелося 9-річного хлопчика знімати з дерева, а кошеня витягувати з водостічної труби.

Як повідомили у прес-центрі ГУ ДСНС у Львівській області, 2 жовтня о 16:03 до рятувальників надійшло повідомлення,  на вул. вул. Кос-Анатольського, 12 у Львові заліз на дерево та не може самостійно спуститися хлопець, 2010 року народження.

Як з’ясувалося на місці, з метою загартувати характер двоє друзів тренували свої навики лазити по дереву. В результаті залізши на висоту близько 4 м, один з хлопців зрозумів, що назад злізти самостійно вже не зможе. Тож товаришу довелося викликати рятувальників.

«Рятувальники за допомогою драбини-палки спустили хлопця. Водночас, хлопцям нагадали про елементарні правила безпеки й попросили більше не ризикувати власними життям», – зазначається у повідомленні.

Цього дня, 2 жовтня,  у Львові рятувальники витягнули кошеня, що впало у водостічну трубу.

Як зазначається, 2 жовтня о 22:59 надійшло повідомлення про те, що в м. Львові на вул. Беринди, в водостічній трубі, під тротуаром, знаходиться кошеня, яке не може вибратись. До місця події негайно виїхали рятувальники 1-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Львова. Як з’ясувалось на місці виклику, кошеня залізло у відкритий отвір водостічної труби та впало у каналізацію. Пожежно-рятувальним відділенням за допомогою підручних засобів та пожежного спецобладнання котика було витягнуто та передано заявникам.

 

Коментарі

Позначки: , , , , ,