Будівництво критого плавального басейну у Сокальській санаторній школі має бути відновлено і завершено, – Гримак

Новини 06 Квітня, 2021 90

Голова Львівської облради побувала з робочою поїздкою у Червоноградській територіальній громаді

Львівська обласна рада ставить собі завдання – впродовж двох років завершити будівництво критого басейну КЗ ЛОР “Сокальська загальноосвітня санаторна школа I-IIIст. ім. Т.Шевченка”.

Про це сьогодні, 6 квітня, під час робочої поїздки на Сокальщину заявила голова Львівської обласної ради Ірина Гримак, пише Четверта студія.

«Нагальне питання, яке потребує наших управлінських рішень, є відновлення будівництва басейну у Сокальській санаторній школі, яка забезпечує реабілітацію дітей зі сколіозом та іншими проблемами опорно-рухового апарату. Тут пацієнти одночасно проходять навчально-виховний процес та отримують повноцінне лікування: масажі, гідротерапію, фізіотерапію, лікувальну фізкультура, корегуючи гімнастику. Тому для таких пацієнтів дуже важливо, щоб тут функціонував плавальний басейн для їх реабілітації, а також для оздоровлення дітей з Сокальського району», – зазначила Ірина Гримак.

За її словами, на об’єкті потрібно відкорегувати ПКД, обов’язково віднайти кошти і врешті-решт завершити будівництво басейну у найближчі два роки.

Коментарі

Позначки: ,