«Брате мій, вставай!»: Tabakov у новій пісні звернувся до героїчного народу України

Новини 16 Березня, 2022 438

Три тижні український народ героїчно бореться за територіальну цілісність України та власну ідентичність. Тримають оборону і бійці музичного фронту – українські артисти презентують усе нові і нові патріотичні пісні, які піднімають дух нашого війська і всіх українців. Співак та композитор Павло Табаков (сценічне ім’я – Tabakov) на другому тижні жорстокої війни Росії проти України презентував емоційну пісню «Забирайся, війна!». А цими днями нова прем’єра від виконавця – «Брате мій, вставай!».

Про це повідомила прес-служба співака, пише Четверта студія.

«Вставай! Брате мій, вставай! / Бери у руки зброю – / І землю захищай! / Вставай! Брате мій, вставай! / За нами Україна, / За нами наша рідна земля!», – слова, які покликані підтримувати бойовий дух українців.

Відоме гасло «Схід і Захід разом!» набуває нового звучання. Дуже символічно, що автором слів пісні «Брате мій, вставай!» є харків’янка Надія Зінченко. Павло Табаков – корінний львів’янин. Тож навіть у музичній творчості українці демонструють зараз єдність і спільну боротьбу. Ворог, сам того не усвідомлюючи, об’єднав українців – в одну надпотужну силу.

– Не маємо права ані на мить сумніватися у нашій перемозі, – каже Tabakov. – Силі і мужності української армії і всіх, хто зараз боронить нашу землю на всіх можливих фронтах, дивується увесь світ. Українці стають справжнім світовим феноменом – унікальним прикладом нескореності та незламності.

Послухати нову пісню Tabakov «Брате мій, вставай!» і переглянути відео до неї можна тут:

Коментарі

Позначки: