Бойовики вдруге порушили перемир’я – загинув військовий

Новини 06 Вересня, 2020 202
Кремль каже, що не може гарантувати відведення військ на Донбасі. Фото: відкриті джерела.

6 вересня збройні формування РФ вдруге порушили перемир’я й відкрили вогонь зі стрілецької зброї по позиціях підрозділів Об’єднаних сил неподалік Причепилівки, що на Луганщині. Внаслідок обстрілу загинув військовий. Про це повідомляє пресцентр Операції об’єднаних сил

“Сьогодні, 6 вересня, збройні формування Російської Федерації вдруге порушили повний і всеосяжний режим припинення вогню. Противник відкрив вогонь зі стрілецької зброї по позиціях підрозділів Об’єднаних сил, неподалік Причепилівки, що на Луганщині.

На жаль, один військовослужбовець Збройних Сил України отримав поранення не сумісне з життям”.

“У відповідь на обстріл підрозділи Об’єднаних сил застосували наявні вогневі засоби та дали збройним формуванням Російської Федерації гідну відсіч. Втрати противника уточнюються”.

Раніше у неділю збройні формування РФ обстріляли підрозділ Об’єднаних сил в районі Красногорівки з автоматичного станкового гранатомета, внаслідок чого було поранено українського військового.

Керівництво української делегації в Тристоронній контактній групі щодо Донбасу дійшло висновку, що поодинокі провокації з боку ОРДЛО не можуть бути підставою для зриву мирного процесу.

Коментарі

Позначки: ,