Бойовики на Донбасі шість разів обстріляли позиції ЗСУ, один український військовий поранений

Новини 01 Квітня, 2021 415

На Львівщині до війська відправлять 175 осіб

Від початку поточної доби, 1 квітня, в районі проведення операції Об’єднаних сил зафіксовано 6 порушень режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації, внаслідок чого зазнав поранення один український військовий.

Про це повідомляє пресцентр ОС, пише Четверта студія.

“Зокрема, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід”, неподалік населених пунктів Старогнатівка та Водяне, що на Приазов’ї, російсько-окупаційні війська обстрілювали позиції наших підрозділів із гранатометів різних систем та стрілецької зброї”, – резюмували у відомстві.

Крім того, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ”, поблизу населених пунктів Світлодарське, Луганське та Золоте-4 загарбники обстрілювали наші позиції з автоматичних станкових та ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Зазначається, що в передмісті селища Шуми противник здійснив обстріли з автоматичних гранатометів.

“Внаслідок ворожих дій один військовослужбовець зі складу операції Об’єднаних сил отримав поранення. Захисника оперативно доправили до лікувального закладу, де йому надають необхідну медичну допомогу. Стан пораненого – задовільний”, – повідомили у штабі.

Коментарі

Позначки: