Блінкен обіцяє Україні більше допомоги, яка змінить ситуацію на полі бою

Новини 14 Травня, 2024 41

Відео

Блінкен обіцяє Україні більше допомоги, яка змінить ситуацію на полі бою

Про це пише Четверта студія.

«Всі ми захоплюємося вашою надзвичайною стійкістю, вашою витримкою, вашою силою та вашим лідерством. Ми знаємо, що це складний час, але ми також знаємо, що допомога зараз у дорозі, якась уже надійшла, і більше ще надійде. І це змінить ситуацію для боротьби з російською агресією, що триває, на полі бою. І ми налаштовані разом із багатьма іншими партнерами України забезпечити, щоб ви досягли успіху на полі бою”, – наголосив Блінкен на зустрічі з президентом Зеленським.

Також держсекретар додав, що США разом із партнерами сповнені рішучості, що згодом Україна стоятиме міцно на своїх ногах у військовому, економічному та демократичному плані.

За його словами, сильна, успішна, процвітаюча та вільна Україна буде найкращим можливим вироком для Путіна та найкращим гарантом для майбутнього України.

Блінкен запевнив, що США поки що є і продовжать залишатися відданим партнером.

«Як ви згадали, є низка критичних питань, які стоятимуть перед нами найближчими місяцями. Ми хочемо подбати разом із багатьма іншими партнерами, щоб зробити ці наступні місяці успішними, впоратися з викликами, які стоять перед вами”, – сказав Блінкен.

Коментарі

Позначки: , ,