Благодійники пожертвували 300 тисяч доларів на будівництво Колегіуму Українського Католицького Університету

Новини 13 Березня, 2021 118

Фото: ФБ/УКУ

Відкриття нового Колегіуму заплановане уже на червень цього року

На будівництво нового Колегіуму УКУ, масштабного формаційного простору для студентів, працівників та гостей Університету надійшла пожертва від  Zagoriy Foundation.

Як пише «Четверта студія», про це повідомляється на сторінці УКУ у ФБ.

300 тис. доларів від Zagoriy Foundation – на будівництво нового Колегіуму УКУ, масштабного формаційного простору для студентів, працівників та гостей Університету. Будинок спроєктований за моделлю living learning community – спільноти, яка живе і навчається разом. Відкриття нового Колегіуму заплановане уже на червень цього року, – зазначається у повідомленні.

“Ми хочемо суттєво збільшувати обсяг добра там, де його критично не вистачає – це головний критерій, за яким Фонд родини Загорій обирає проєкти для підтримки. Серед таких є чимало просвітницьких, бо для нашого спільного майбутнього немає нічого важливішого за освіту. Інвестиція у професійних людей з міцним моральним фундаментом є найкращою серед усіх інвестицій. Україна бідна на нафту, не має родовищ золота та алмазів. Нашою нафтою, золотом, алмазами є молодь, педагоги, науковці. Буде добре їм – стане добре нам усім”, – кажуть засновники фундації Катерина і Гліб Загорії.

300 тис. доларів від Zagoriy Foundation – на будівництво нового Колегіуму УКУ, масштабного формаційного простору для…

Опубликовано Український католицький університет UCuniversity Пятница, 12 марта 2021 г.

 

Коментарі

Позначки: , , , ,