Благодійний гастро-вечір у Львові збирає кошти, щоб випікати хліб та енергетичні батончики для військових

Новини 15 Жовтня, 2022 131
Благодійний гастро-вечір у Львові збирає кошти, щоб випікати хліб та енергетичні батончики для військових

Благодійний гастро-вечір у Львові збирає кошти, щоб випікати хліб та енергетичні батончики для військових

Особливі лоти, італійська кухня та українські вина

Благодійний гастро-вечір у Львові збирає кошти, щоб випікати хліб та енергетичні батончики для військових.

Про це повідомляють організатори заходу, пише “Четверта студія.

На початку жовтня команда ресторану «Валентино», готелю «Швейцарський» анонсувала благодійний гастро-вечір, який вирішили присвятити перемозі . Михайло Шевелюк запропонував новий благодійний формат — гастро-вечері на постійній основі, усі кошти, з яких будуть використані для закупівлі продуктів для випікання солодощів, хліба, енергетичних батончиків для військових. Під час перших заходів в ресторані «Валентино» було зібрано 23000 тисячі гривень. Усі кошти будуть направлені на закупівлю продуктів для соціального проєкту від ресторану «Валентино», який знаходиться в центрі Львова для переселенців.

«Гастро-вечори для перемоги” — це про нашу любов до України, про те, як ми хочемо поєднати благодійність та український бізнес, про те, як ми хочемо з’єднати українське вино та локальний продукт. “Гастро-вечір для Української перемоги” — це про єдність, це про особливе ставлення до рідних людей, до українців, які потребують підтримки як соціальної так і моральної. Для спільної перемоги, ми маємо бути єдиними в наших цілях, думках, діях. Якщо ми маємо можливість об`єднати людей, які хочуть допомагати людям, котрі постраждали від війни, а таких, на жаль, дуже багато, проте, і дуже багато тих, хто хоче допомогти. Саме тому ми як організатори поставили перед собою головну мету — проведення постійних заходів благодійного характеру і так аж до перемоги. Таким чином ми можемо випікати в місяць 960 кілограмів здоби — хліба, булок, печива. На день випікаємо 90 буханок хліба, 32 кілограми макового пирога та інших смаколиків. Наші військові потребують харчів тривалого зберігання, тому ми вирішили робити для них енергетичні батончики”, – розповідає Михайло Шевелюк, менеджер готелю «Швейцарський», ресторану «Валентино». Ми як ресторатори, як готельєри, як лідери, як українці маємо створювати такі проєкти заради допомоги тим, хто її потребує».

Наступний такий гастро-вечір буде проводитись 21 жовтня в ресторані «Валентино» о 18:30. Талановитий шеф-кухар приготує страви, які пасуватимуть до локальних українських вин. Сомельє ресторану «Валентино» Курако Олег підготував чудові українські вина, які раніше не були представлені в нашій карті вин. Для вечері було розроблено спеціальне меню, де кожна страва мала свою унікальну техніку приготування і поєднується з обраним до них вином.

Гості вечора смакуватимуть поєднання тартару з лосося з вином Blaufrankisch (Chateau Chizay), Телятину «Оссо-Буко» з Beykush Winery (Artania Reserve).

Під час вечора скрипаль виконуватиме українські хіти з репертуару «Українські мотиви».

Одним з найважливіших благодійних моментів гастро-вечері стане аукціон картин.

Дата: 21 жовтня п`ятниця.

Початок: 18:30

Вартість: 1100 грн.

Адреса заходу: м. Львів, вул. Нижанківського, 20 (ресторан «Валентино»)

Детальну інформацію про благодійний гастро-вечір для перемоги за посиланням, в Instagram або звертайтеся на пошту swisshotellviv@gmail.com . Також забронювати квиток в ресторані «Валентино» на гастро-вечір можна:

+380972356777

+380322356766

Коментарі

Позначки: ,