Бізнес-ліга: підсумки другого ігрового дня

Новини 13 Червня, 2023 105

Відбулися матчі другого туру ICOOLA Бізнес-ліги літнього сезону 2023 року. Поєдинки вирізнялися своєю запеклістю та емоціями. Були також і відверто несподівані результати. Детальніше – у матеріалі Інформаційної служби АФЛ, пише Четверта студія.

Другий ігровий день звітного чемпіонату був першим повноцінним, адже було проведено усі шість із шести запланованих календарних протистоянь.

НАСВ “Штурм” – “Географ-ЛНУ” (7:6)

Матч, який точно став чи не найбільшою сенсацією. Цікаво, крім того, що саме ця дуель була винесена на програму ігрової середи. Усі решта двобоїв відбулися у четвер.

У минулому сезоні “географи” стали “бронзовими” у Бізнес-лізі. НАСВ “Штурм” натомість, не заробивши жодного балу, завершив сезон Першої ліги Львівщини на останній позиції.

Уже в першому таймі очної зустрічі поблизу воріт номінальних гостей, тим не менш, почалися тривожні дзвіночки. НАСВ доволі переконливо атакував, тому команді Андрія Манька було насправді несолодко.

Хоча наполегливість Олега Кучіра і була досить серйозним козирем на користь “Географ-ЛНУ” (*прим. Кучір оформив покер), та команда все ж поступилася із результатом 6:7. Таким чином НАСВ “Штурм” здобула першу звитягу за два сезони у змаганнях під егідою АФЛ та подолала негативну серію.

“КІВС in.IT-2” – “GTL” (0:5)

Поєдинок, коли все трапилось, мабуть, за логічним сценарієм.

Молоді “айтівці” хоч і є однією з найкращих команд України у віковій категорії U-15, але все ж тягатися із “GTL” цей колектив наразі не може.

Юні футзалісти розцінюють звітний турнір як можливість набути непересічну ігрову практику. Через це і вимоги стосовно якихось високих результатів, звісно, немає. Юнацький максималізм ніхто не скасовував, але наразі його замало, щоб протистояти чинним чемпіонам Бізнес-ліги.

“Логісти” із “GTL” впевнено здолали своїх молодших опонентів – 5:0. Футзал підопічних Назарія Станкевича та Ростислава Капітанця, тим не менш, був досить змістовним. Саме тому, є привід розрахувати, що у наступних турах молоді хлопці продемонструють більш яскраву гру.

“Копа” – “Галицька здоба-2” (5:7)

Принципова зустріч видалася до того ж дуже видовищною.

“Пекарі” цим поєдинком у змаганнях стартували. “Копа” натомість уже мала в активі одну перемогу.

Перший тайм однозначно був за другою командою “Здоби”. Підопічні Сергія Тригубця були мотивовані себе зарекомендувати якнайкраще. Усе для того, аби через матчі Бізнес-ліги заробити право на виступи в основній команді. Із перевагою “пекарів” у два м’ячі та із рахунком 3:1 колективи пішли на перерву.

У другій частині дуелі активізувалася “Копа”. Хлопці Ігоря Костюка дуже класно нав’язали суперництво своїм більш досвідченим опонентам. За таких умов логічно, що другий тайм завершився нічиєю 4:4. Загальний рахунок – 7:5 на користь “Здоби”. Найбільше потрудився задля досягнення такого результату Артем Люблінський, який у грі оформив покер.

“Подорожник” – “Патруль” (1:2)

Кусючі дебютанти ледь не позбавили залікових пунктів досвідчений колектив.

“Подорожник” хоч і проводив свою дебютну гру в офіційних змаганнях, але “поліцейським” точно запам’ятався своєю непоступливістю. “Фармацевти” діяли дуже злагоджено та не давали суперникам зайвий раз думати про атаку. У першому таймі обидва колективи відзначились, тому пішли на перерву за паритетного рахунку.

Друга частина протистояння була не менш захоплива та конкурентноздатна. “Патруль”, втім, свій момент таки знайшов та його реалізував. Хоч “Подорожник” і поступився, та все ж враження по своїй грі залишив дуже позитивні.

“ICOOLA” – “УФАМ” (3:4)

За запалом та емоціями однозначно центральне протистояння ігрового дня.

Після поразки у стартовому турі “медики” зробили необхідні висновки і стали діяти набагато гостріше попереду. Хоч “айфоністи” добряче укомплектовані якісними гравцями, та все ж дисципліна цього разу взяла гору.

За підсумками першого тайму “УФАМ” зробив собі хороший гандикап. Найбільше у цьому плані зі своїм дублем постарався Андрій Терлецький. Друга частина зустрічі видалася дуже запальною. Було багато боротьби, чимало конфліктів, але свою звитягу номінальні гості таки здобули. Перша поразка для “ICOOLA” і відповідно перша перемога для “УФАМ” у новому, захопливому сезоні Бізнес-ліги.

“СВ Львів Lemberg Auto” – ФК “Тузяки” (8:2)

Своєї гри поки не можуть знайти амбітні “Тузяки”.

На старті чемпіонату у команди із чітким “журфаківським” бекграундом доволі серйозні суперники, тому вкочуватися у сезон доволі важко.

Цього разу двобій із “срібними” призерами минулої Бізнес-ліги також особливо підопічним Богдана Івануся не вдався. Єдиною втіхою можуть бути лишень дебютні голи у новому сезоні нових змагань.

Уважно стежимо за розгортанням історії ICOOLA Бізнес-ліги. З кожним наступним туром цей турнір однозначно даруватиме незабутні враження.

Коментарі

Позначки: