Біля Золочева мікроавтобус злетів з траси через відсутність дорожніх знаків, – соцмережі (ФОТО)

Новини 16 Грудня, 2020 5 231

Фото: ФБ/Золочів автомобільний

ДТП на об’їзній дорозі

На Львівщині мікроавтобус з’їхав з автомобільної дороги у придорожній кювет.

Як пише «Четверта студія», про це повідомляє «Золочів автомобільний» у ФБ.

Як зазначається у коментарі до світлини з місця події, дорожньо-транспортна пригода могла статися через відсутність дорожній знаків на даній ділянці траси.

«Дорога “дорожня служба” не хочеться висловлюватися в вашу сторону бо нарешті зробили цю об’їзну, але поставте нормальні дорожні знаки, щоб було зрозуміло куди люди мають їхати, бо скоро прокладуть нову дорогу!», – зазначається у коментарі до оприлюдненої світлини з місця події на сторінці спільноти «Золочів автомобільний» у ФБ.

 

Як повідомлялося,проводилися роботи на дорозі загального користування С140714 Хильчиці-Ясенівці (кільцева дорога м. Золочева). Дорога загального користування місцевого значення С140714 Хильчиці-Ясенівці давно потребувала ремонту і невідкладного реагування, адже вона має не тільки логістичну складову, важливу для транспортної інфраструктури Золочівського району, але й суспільно важливу, оскільки там знаходиться міське кладовище. Протяжність даної дороги складає 2,2 км, вона перебуває на балансі Департаменту дорожнього господарства Львівської облдержадміністрації.

Департаментом дорожнього господарства Львівської ОДА було оголошено конкурс на об’єкт “Капітальний ремонт автомобільної дороги загального користування місцевого значення С140714 Хильчиці-Ясенівці Золочівського району Львівської області” вартістю за проектом 39,4 млн. грн. 25.09.2020 р. пройшли торги з визначення переможця. Переможець – Товариство з обмеженою відповідальністю “ШЛЯХОВИК-Т” з пропозицією у 28,2 млн. грн. Станом на 20 жовтня поточного року підприємство приступило до виконання ремонтних робіт. Кошти у сумі 370 тис. грн. на розробку проектної документації виділено з районного бюджету.

Як повідомив голова Золочівської райдержадміністрації Василь Маркевич, на цій дорозі влаштований ЩПС фундамент — близько 30 см і два шари асфальту (10 і 5 см відповідно).

 

Коментарі

Позначки: , ,