Біля Янівського цвинтаря у Львові планують збудувати багаторівневий паркінг

Новини 22 Липня, 2022 62

Паркінг на 9 поверхів має забезпечити потреби торговельного центру, який там вже збудований

На вулиці Шевченка, 111а у Львові збудують багаторівневий паркінг та офісні приміщення. Йдеться про ділянку біля вже зведеного торгівельного центру навпроти Янівського цвинтаря. Відповідне рішення прийняли сьогодні, 22 липня, на засіданні виконавчого комітету ЛМР.

Про це повідомляє Твоє Місто, пише “Четверта студія”.

Містобудівні умови та обмеження для проєктування об’єкта будівництва на нове будівництво мультифункціонального адміністративно-торгового центру з паркінгом на вул. Шевченка, 111а отримала ПП «Майя».

«Є намір сформувати великий багатоповерховий паркінг, на 9 поверхів, щоби забезпечити потреби торговельного центру, який там вже збудований раніше, а також площі поряд з паркінгом. Це офісні площі, що будуть лицевою стороною збоку вулиці Шевченка», – пояснює головний архітектор Львова Антон Коломєйцев.

Цільове призначення земельної ділянки площею 1,3659 га – 11.02 для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості, а категорія земель – землі промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення.

Додамо, що, за даними аналістичної системи Youcontrol, ПП «Майя» зареєстроване в селі Зимна Вода, на вул. Галицькій, 42. Основний вид діяльності – надання в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна. Кінцевим бенефіціарним власником є Юрій Лозинський.

Нагадаємо, що у Львові планують збудувати перехоплюючий паркінг на понад 1200 авто на виїзді з міста у південній частині. Йдеться про ділянку навпроти ТРЦ King Kross Leopolis. Заплановано, що там можна буде залишити авто, аби далі пересуватись містом громадським чи якимось з альтернативних видів транспорту.

 

Коментарі

Позначки: ,