Біля Львова вигорів двоповерховий особняк (ВІДЕО)

Новини 12 Квітня, 2020 1 284

Скриншот відео

У селі Солонка Пустомитівського району вогнеборці ліквідували пожежу в двоповерховому житловому будинку.

Як пише «Четверта студія», у ГУ ДСНС у Львівській області повідомили, що 12 квітня о 00:27 надійшло повідомлення про пожежу в селі Солонка, Пустомитівського району. Пожежа виникла в цегляному двоповерховому житловому будинку, розміром 15×20 м.

На момент прибуття рятувальників до місця виклику вогонь швидко поширився горючими конструкціями будівлі.

О 01:02 пожежу було повністю ліквідовано в складі 2-х ланок газодимозахисної служби.

Вогнем знищено дах на площі 150 кв.м, речі домашнього вжитку на площі 30 кв.м, пошкоджено стіни та стелю на площі 80 кв.м. Вогнеборцям вдалося врятувати будівлю від знищення вогнем.

До ліквідації займання залучалось 19 чоловік особового складу та 3 одиниці спецтехніки.

Внаслідок пожежі ніхто не постраждав. Причини та обставини події встановлюються.

Пустомитівський район: вогнеборці ліквідували пожежу в двоповерховому житловому будинку#рятувальникиЛьвівщини #firefighters12 квітня о 00:27 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в с. Солонка, Пустомитівського району. Пожежа виникла в цегляному двоповерховому житловому будинку, розміром 15×20 м. До місця виклику виїхали рятувальники 30-ої і 4-ої державних пожежно-рятувальних частин м. Львова.На момент прибуття рятувальників до місця виклику вогонь швидко поширився горючими конструкціями будівлі. Вогнеборці не гаючи часу приступили до ліквідації займання. О 00:57 пожежу було локалізовано та о 01:02 повністю ліквідовано в складі 2-х ланок газодимозахисної служби.Вогнем знищено дах на площі 150 кв.м, речі домашнього вжитку на площі 30 кв.м, пошкоджено стіни та стелю на площі 80 кв.м. Вогнеборцям вдалося врятувати будівлю від знищення вогнем.До ліквідації займання залучалось 19 чоловік особового складу та 3 одиниці спецтехніки.Внаслідок пожежі ніхто не постраждав. Причини та обставини події встановлюються.

Опубліковано Головне управління ДСНС України у Львівській області Субота, 11 квітня 2020 р.

Коментарі

Позначки: ,