Біля Львова у ДТП загинула дитина із Києва (ПОДРОБИЦІ, ФОТО)

Новини 30 Січня, 2021 407

У ДТП неподалік Львова загинуло двоє осіб, фото поліція Львівщини

В автотрощі загинуло двоє людей, ще двох госпіталізували

29 січня о 13:47 год., на автодорозі «Київ-Чоп Кільцева дорога», у с. Бережани (Давидівська ТГ, Львівський район) водій автомобіля «SKODA YETI», мешканець міста Винники 1960 року народження, не врахував дорожньої обстановки, внаслідок чого виїхав на смугу зустрічного руху де здійснив зіткнення з автомобілем «ВАЗ – 21111».

Як пише «Четверта студія», у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА повідомили, що внаслідок ДТП водій автомобіля «ВАЗ –21111», мешканець міста Сокаль 1968 року народження та пасажир автомобіля «ВАЗ –21111», мешканка міста Київ 2019 року народження, від отриманих травм загинули на місці події.

Два пасажири автомобіля «ВАЗ –21111» та водій автомобіля «SKODA YETI» отримали тілесні ушкодження різного ступеня важкості та були госпіталізовані в ЛШМД.

Як повідомили у Нацполіції львівської області, на місці події працювали слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту, а також співробітники інших служб поліції Львівщини. Правоохоронці встановлюють усі обставини та   учасників події. Одного з водіїв затримано.

Дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, 29 січня, близько 13.45, на автодорозі «Київ-Чоп», неподалік села Бережани Пустомитівського району.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «Шкода» виїхав на зустрічну смугу, де допустив зіткнення з автомобілем  «ВАЗ-2111». Його затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Від травм, отриманих внаслідок ДТП, на місці події загинув водій «ВАЗу» та його 2-річна пасажирка. Окрім того, тілесні ушкодження отримали водій «Шкоди» та двоє пасажирів «ВАЗу», їх було доставлено в лікарню.

За цим фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини, за процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.  Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до десяти років позбавлення волі.

Як повідомлялося, у ДТП неподалік Львова загинуло двоє осіб.

Коментарі

Позначки: , , , , , , ,