Біля Львова рейсовий автобус скоїв наїзд на ученицю школи-інтернату (ФОТО)

Новини 11 Вересня, 2020 828

Фото: "ВВ"

Від сильного удару дитину відкинуло на декілька метрів

У місті Винники водій рейсового автобуса скоїв наїзд на ученицю Винниківської школи-інтернату.

Як пише “Четверта студія”, у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА повідомили, що дорожньо-транспортна пригода сталася  10 вересня, близько 13:50 год. в м. Винники по вул. Галицькій.

46-річний водій автобуса «БАЗ А079» (маршрут № 164, «Львів-Журавники»), мешканець с. Борщів Перемишлянського району, здійснив наїзд на пішохода, 8=-річну місцеву мешканку, яка переходила проїжджу частину дороги поза межами пішохідного переходу. Потерпіла доставлена до міської дитячої клінічної лікарні м. Львова з діагнозом: “струс головного мозку, забійна рана потиличної ділянки, закритий перелом сідничної кістки зліва”.

Як пише “Винниківський вісник”, 10 вересня, на вулиці Галицькій у Винниках маршрутка Львів – Журавно  збила маленьку школярку. Очевидці надзвичайної події розповіли, що близько 14:15 дівчинка років 10-11 переходила дорогу на пішохідному переході. Мабуть, дівчинка поверталася зі школи, бо мала шкільний наплічник. Раптом на неї наїхала сільська маршрутка. Від сильного удару дитину відкинуло на метрів сім-вісім. На якусь мить вона втратила свідомість, у неї розбита голова. Очевидці надали дівчинці першу допомогу й привели її до тями. На місце події було викликано медиків, які госпіталізували дитину. Дівчинка, яку з травмами було госпіталізовано, є ученицею третього класу місцевої школи-інтернату.

У Нацполіції області повідомили, що водій автобуса «Еталон» сполученням «Львів-Журавно» – 46-річний мешканець Перемишлянського району, вчинив наїзд на 8-річну дівчинку. Обставини події встановлюються.

Батько постраждалої дівчинки Віталій Муравський на сторінці спільноти Винники Plus повідомив, батьки просять очевидців події зголоситися, для встановлення обставин дорожньо-транспортної пригоди.

 

Коментарі

Позначки: , , , , ,