Біля Львова легковик напоровся на відбійник: тіло водія вирізали спецтехнікою (ФОТО)

Новини 03 Червня, 2020 1 312

Фото: Варта 1

На Львівщині внаслідок ДТП загинув водій автомобіля Volkswagen Passat B7. 30-річний мешканець Старосамбірського району не впорався з керуванням, внаслідок чого автомобіль зіткнувся з дорожнім відбійником. Водій отримав тілесні ушкодження несумісні з життям.

Як пише «Четверта студія», у ГУ ДСНС у Львівській області повідомили, що 2 червня о 22:16, надійшло повідомлення про те, що на трасі Київ-Чоп в с. Деревач Пустомитівського району водій автомобіля Volkswagen Passat B7 заїхав у відбійник.

На момент прибуття рятувальників до місця виклику з’ясувалось, що внаслідок ДТП водій загинув, тіло загиблого затиснуте деформованими конструкціями автівки. Пожежно-рятувальним відділенням за допомогою гідравлічного обладнання проводились роботи по деблокуванню загиблого та відключенню акумуляторної батареї.

Як повідомляє «Варта 1», дорожньо-транспортна пригода сталася в селі Деревач, траса М-06. Водій універсалу Volkswagen Passat не впорався з керуванням та врізався у відбійник, який наскрізь прошив авто, внаслідок чого водію відірвало пів тулуба.

Як повідомляє відділ комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області, на Львівщині поліцейські розслідують обставини загибелі водія Volkswagen внаслідок ДТП

Дорожньо-транспортна пригода сталась 2 червня близько 21.00 на автодорозі «Київ-Чоп» неподалік села Деревач Пустомитівського району.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля Volkswagen Passat, 30-річний мешканець Старосамбірського району, не впорався з керуванням, внаслідок чого автомобіль зіткнувся з дорожнім відбійником. Водій отримав тілесні ушкодження, від яких помер на місці події.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Встановлюються обставини події.

 

 

 

Коментарі

Позначки: , , , ,