Біля кордону з РФ виявили сім “нічийних” головок сиру вагою 10 кг кожна (ФОТО)

Новини 30 Жовтня, 2020 168

Фото: ДПСУ

Прикордонники виявили в районі населеного пункту Попівка біля загороджувального паркану 7 десятикілограмових головок сиру з маркуванням «Old Amsterdam», «De Rotterdamsche Oude» та «Prima Donna» нідерландського виробництва.

Як пише «Четверта студія», про це повідомляє ДПСУ.

«Мандри голандського сиру. «Санкційний» товар до РФ не донесли. В районі населеного пункту Попівка біля загороджувального паркану патруль натрапив на 7 десятикілограмових головок сиру з маркуванням «Old Amsterdam», «De Rotterdamsche Oude» та «Prima Donna» нідерландського виробництва. Витримка таких сортів твердого сиру, якщо він є оригінальним, становить від 1,5 до 3 років, а роздрібна ціна сягає кілька сотень гривень за кілограм. Ймовірно, попит на знайдений прикордонниками товар у РФ високий. Крім зовнішніх обмежень на ввезення певних товарів, країна-агресор ввела свої «контрзаходи», в рамках яких санкційні продукти, в тому числі сири, демонстративно знищували», – повідомляє ДПСУ.

Як повідомлялося, в Сумській області відкрито та розпочали функціонувати три нових місцевих пункти пропуску через державний кордон України на напрямках Володимирівка Сумського району (Україна) – Гордіївка (Російська Федерація), Старікове Глухівського району (Україна) – Козіне (РФ), Попівка Великописарівського району (Україна) – Сподарюшино (РФ).

Коментарі

Позначки: , , ,