Біля кордону на Львівщині, активісти виявили підпільну АЗС

Новини 07 Листопада, 2018 31

Фото: ГУ Нацполіції у Львівській області

Повідомили поліцію про заправку, яка працювала за 25 м від держкордону

На Львівщині припинено роботу нелегальної АЗС.

Як повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області, інформацію про автозаправну станцію, що незаконно працює у селі Шегині Мостиського району, правоохоронцям надали активісти.

«Сьогодні, 7 листопада, близько 8.00 у Мостиське відділення поліції надійшло повідомлення від активістів про нелегальну автозаправну станцію, виявлену у селі Шегині на відстані 25 метрів від державного кордону України. На місці події працювала слідчо-оперативна група. Роботу АЗС було припинено, за цим фактом  відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.272 (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою) КК України. Санкція статті передбачає покарання – обмеження волі на строк до трьох років», – зазначається у повідомленні.

Фото: ГУ Нацполіції у Львівській області

До суду скеровано клопотання про накладення арешту на виявлене на місці події пальне та інше майно. Правоохоронці встановлюють осіб, причетних до скоєння злочину.

У вересні цього року правоохоронці вже припиняли роботу нелегальної АЗС, яку було виявлено на цьому ж місці. Досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за цим фактом, триває, – інформують у відомстві.

 

Коментарі

Позначки: , ,