Біля Генконсульства Росії у Львові відбудеться акція на підтримку українських моряків та військовополонених

Новини 21 Січня, 2019 367

Ілюстрація: Facebook/Irena von Burg

У Львові біля Генерального Консульство Російської Федерації (вул. К.Левицького, 95) 22 січня відбудеться акція на підтримку українських моряків та військовополонених.

До акції, ініційованої Всесвітнім Рухом Патріотів України та «Об’єднанням Добровольців», закликають долучитися львів’ян та усіх небайдужих мешканців Львівщини.

Скриншот/Facebook

«У Львові 22 січня о 14:00 біля Консульства Росії буде проводиться акція у підтримку військовополонених. Візьміть із собою жовто-блакитні кораблики та покажіть свою підтримку усім українцям яких незаконно утримує Росія», – йдеться у дописі керівника штабу Об‘єднання добровольців Олени Живко у Facebook.

Як зазначається на сайті «Об‘єднання Добровольців», 22 січня у Львові та Києві Всесвітній Рух Патріотів України та «Об’єднання Добровольців» проведуть акцію біля консульств Росії на підтримку українських моряків та військовополонених, які з 2014 року незаконно утримуються в тюрмах Російської Федерації. Відповідний флеш-моб уже встиг пройти в Англії, Німеччині, Греції, Литві, Латвії та Швейцарії. До нього також долучилися і українські військові.

«Наш флеш-моб підтримав увесь світ, тому заключним етапом буде пікет дипломатичних представництв Росії. Тож закликаємо, щоб усі небайдужі українці в цей день прийшли до консульств загарбника з синьо-жовтими корабликами і показали кремлівським наймитам, що ми пам’ятаємо про своїх побратимів», — зазначила керівник Всесвітнього Руху Патріотів України Ірена Фон Бург.

«Раніше  українці уже запустили флешмоб «Синьо-жовтий кораблик — на ялинку» на підтримку полонених моряків. Тоді до флеш-мобу долучилися сотні й тисячі українців та друзів України у багатьох країнах світу», – йдеться у повідомленні.

 

Коментарі

Позначки: , , ,