Біля Червонограда внаслідок зіткнення легковика з вантажівкою загинув львів’янин (ФОТО, ВІДЕО)

Новини 26 Січня, 2021 876

Фото: Над Бугом

Зі слів очевидців, внаслідок слизької дороги, легковика занесло та відбулося зустрічне зіткнення з вантажівкою

25 січня, близько 20:00 години, біля Червонограда, між селами Борятин та Острів, сталася смертельна ДТП – зіткнулися вантажний автомобіль “DAF” та легковик. Внаслідок зіткнення 59-річний водій легкового автомобіля “Сitroen Jumper” загинув на місці події. Зі слів очевидців, внаслідок слизької дороги, легковика занесло та відбулося зустрічне зіткнення з вантажівкою.

Як пише «Четверта студія», про це повідомляє «Над Бугом».

«На дорозі Р-15 між селами Острів і Борятин сталася дорожньо-транспортна пригода за участю мінівена «Сітроен» та вантажівки. Водій легківки загинув на місці події. Транспортні засоби рухалися назустріч один одному. Найвірогідніше, через дуже слизьку дорогу водій «Сітроена» не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу, через що і сталося зіткнення», – написав на своїй сторінці у ФБ голова правління в ГО”ІБ” Дорожній Контроль Захід Oleksandr Klimov.

Як інформує департамент цивільного захисту Львівської ОДА, 25 січня, близько 19:00 год. на дорозі Р-15 «Жовква-Ковель» між селами Острів та Борятин (Червоноградський район), водій автомобіля “Сітроен Берлінго”, мешканець м. Львова 1962 року народження, не вибравши безпечної швидкості, не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з вантажним автомобілем “DAF XF 105.460” під керуванням мешканця Дніпропетровської області 1966 року народження. Внаслідок ДТП водій автомобіля “Сітроен Берлінго” від отриманих травм загинув на місці пригоди.

Обставини події встановлюються.

 

Коментарі

Позначки: , , , , , ,