Більшість “слуг народу” взагалі не розуміє, де вони опинились, – Синютка

Новини 03 Січня, 2020 1 190
Олег Синютка

Олег Синютка

На сьогодні Україною керують абсолютно не підготовлені, випадкові люди. Більшість із цих людей не розуміє, яка на їхні плечі покладена відповідальність.

Про це сказав народний депутат фракції «Європейська Солідарність» Олег Синютка в інтерв’ю «Високому замку», пише Четверта студія.

«Відчуваю розчарування, коли дивлюся на монобільшість і розумію, що країною керують абсолютно не підготовлені, випадкові люди… Якщо з Опоплатформою все зрозуміло – це «п’ята колона» Москви і, йдучи у парламент, усвідомлював, що це відверті вороги, що їм треба буде протистояти, то про «слуг» на початках краще думав. Сказати, що «все погано», – нічого не сказати. Катастрофа! Більшість із цих людей не розуміє, де вони опинилися і яка на їхні плечі покладена відповідальність», – сказав Синютка.

Водночас, за словами депутата, є серед «слуг» люди, які точно знають, що роблять.

«Вони крутять недосвідченою монобільшістю як циган сонцем. Наприклад, переконали їх у тому, що відкриття ринку російської електроенергії – це благо для громадян України і що ціни для споживачів будуть нижчими. В результаті, по-перше, отримали торгівлю з агресором, яку нам закидають наші західні партнери. По-друге, зменшення потужностей генеруючих підприємств нашої країни, що тягне за собою скорочення робочих місць, зарплат, надходжень від податків. По-третє, отримали збагачення одного-двох олігархів, які «сядуть» на ці електричні потоки», – зазначив парламентар.

Синютка наголосив, що серед монобільшості в парламенті є ще одна категорія – українофоби, які нічим не відрізняються від депутатів Опоплатформи.

«Останнім часом вони почали нахабніти від безкарності, у них розправляються крила, вони перестали боятися, що люди їх візьмуть на вила», – зауважив депутат.

Синютка також відзначив, що «Слуги народу» вносять на розгляд парламенту законопроекти попереднього скликання, реєструючи їх під своїми прізвищами.

«Наші законопроекти не вносять на голосування. Ми вже змирилися з тим, що деякі наші проекти законів з попереднього скликання вносять до розгляду під іншими прізвищами, іншими назвами. По суті, їх крадуть. Наприклад, законопроект про запровадження нових військових звань сержантського і старшинського складу ЗСУ, що відповідає стандартам НАТО. Чи законопроект про визнання добровольців учасниками бойових дій. Тобто є низка проектів, які ухвалюють «слуги народу» як свої, хоча насправді поцуплені. Але ми не робимо з цього проблеми, бо розуміємо, що іншого варіанта прийняти цей закон немає», – додав депутат.

Коментарі

Позначки: ,