Більшість проблем в Україні мають прізвище “Зеленський”, – Герасимов

Новини 04 Червня, 2020 367

Фото: ФБ/Володимир Зеленський

За рік влади президента Володимир Зеленського в Україні встановився управлінський хаос, у великій мірі завдяки особисто чинному главі держави.

Про це заявив співголова парламентської фракції “Європейської Солідарності” Артур Герасимов в інтерв’ю Світлані Орловській на телеканалі “Прямий”.

“Те, що зараз відбувається – це управлінський хаос. А якщо вже більш точніше сказати, то це управлінський хаос непрофесійності. І відповідає за нього… Як то кажуть, що не починай на конвеєрі робити – але буде один тип автомобіля. Пам’ятаєте, як в цьому анекдоті радянському. Так і тут. Де ви не починаєте копати, щоб дійти до кореня проблем, ви скрізь знаходите прізвище Зеленський. ДБР – 300 відсотків був тимчасово виконуючий обов’язки, пані Венедиктова. 300 відсотків нині генеральний прокурор.

Якщо ви копнете в уряди, то всі, як то кажуть, сліди ведуть на Банкову. Якщо ви почуєте “плівки Труби”, просто нагадаєте людям, ви згадаєте, як керувалися правоохоронні органи з офісу кого? Пана Зеленського. Якщо ви побачите його перемовини з іноземними лідерами, і як ми бачили “плівки Трампа”, то там 100 відсотків свій прокурор Рябошапка і так далі. І це є дуже небезпечно”, – заявив депутат.

Попри це, за його словами, влада і опозиція мають робити все для порятунку країни.

“Саме тому на сьогодні… Я повертаюся до того, що можуть робити політики і що має робити опозиція. Політики мають робити все для порятунку держави. І зараз не питання – влада чи опозиція. Тому що дійсно держава зараз в дуже тяжкому становищі. А що стосується демократичної опозиції – об’єднуватися, звільнювати цей уряд і після того робити все для того, щоб з цієї ями ми якимось чином вийшли”, – підкреслив Герасимов.

Коментарі

Позначки: , ,