Бійці батальйону «Львів» повернулись із зони проведення ООС

Новини 12 Грудня, 2019 571

Бійці батальйону «Львів» повернулись із зони проведення ООС. Фото - ГУ НП Львівщини

Вдома поліцейських зустрічали начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області полковник поліції Василь Віконський, товариші по службі, рідні та близькі. Про це інформує відділ комунікації поліції Львівської області, пише Четверта студія.

Привітавшись з бійцями, очільник поліції Львівщини разом з присутніми вшанували пам’ять свого бойового товариша – майора поліції Руслана Растатурова, котрий під час несення служби у зоні проведення ООС важко захворів та помер у лікарні в ніч з 10 на 11 грудня.

Бійці батальйону «Львів» повернулись із зони проведення ООС. Фото – ГУ НП Львівщини

«Найважче – це відправляти вас у зону бойових дій, а найбільша радість – зустрічати вдома. Особливо хочу відзначити, що керівництво Операції об’єднаних сил відгукується про поліцейських Львівщини дуже добре, і мені приємно служити разом з вами. Необхідно пам’ятати, що це – наш вибір і служимо ми заради майбутнього – наших дітей, рідних і близьких», – звернувся до правоохоронців Василь Віконський.

Бійці батальйону «Львів» повернулись із зони проведення ООС. Фото – ГУ НП Львівщини

Також очільник поліції Львівщини вручив бійцям батальйону поліції особливого призначення «Львів» Головного управління Національної поліції у Львівській області та зведеного загону правоохоронців Львівщини подяки «за сумлінне виконання службових обов’язків із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії у зоні проведення Операції об’єднаних сил на території Донецької та Луганської областей».

Коментарі

Позначки: ,