Безугла розповіла правду про Єрмака

Новини 02 Квітня, 2024 95

Народний депутат Мар'яна Безугла в кулуарах Верховної Ради України, в Києві, 17 лютого 2021 р. Фото Кузьмін Олександр / УНІАН

“Так, це складна людина з власними ідейними переконаннями”

Нардепка від Слуги народу Мар’яна Безугла розповіла правду про керівника ОП Андрія Єрмака.

Як пише Четверта студія, про це вона написала у Фейсбуці.

“З Андрієм Єрмаком цікава ситуація, його або атакують і придумують сотні різних причин, чому це саме він такий поганий, заздрять, звинувачують і міфологізують. Або ж мовчать, наче говорити про нього якесь табу. Якщо подивитися дописи і виступи нардепів Слуга Народу, наприклад, то ви не зустрінете згадок про Єрмака. Наче його не існує. Складається враження, що згадувати Андрія Борисовича — то якийсь моветон, ще його «токсичність» передасться, то ж краще просто промовчати. Чи які ще причини?

Скажу так:

– Єрмак не є «токсичним» і кількість атак швидше говорить, що атакують того, хто робить. Я це відчуваю на собі кожного дня, і чим більше ти проактивний(а), тим більше наша дика демократія з постсоціалістичними травмами, комплексами та болем війни намагається витіснити і «затерти». Але скалу треба лупати попри це, адже памʼять предків зберігає суто програші української державності за останні півтисячоліття. Отже, треба йти, долаючи той опір тривіальних реакцій та алгоритмів нашої ментальності.

– З особистих спостережень — так, це складна людина з власними ідейними переконаннями. Ступінь його залучення в долю країни і волі до змін безпрецедентний, і ніякий голова адміністрацій наших президентів таким не був. Я вже не кажу про чортів з Партії регіонів типу Райніна, були ж і такі.

– Памʼятаєте того брата-авантюриста, за якого Єрмака смикали? Він в силах оборони з самого початку, але це не випʼячується, не афішується і просто як є. І таких нюансів багато.

Немає табу на Андрія Борисовича”, – написала вона.

Коментарі

Позначки: ,