Бездіяльність влади Львова призвела до самосуду над вуличними музикантами, – Анастасія Окряк (ВІДЕО)

Новини 11 Березня, 2021 10 839

Анастасія Окряк

Влада Львова повинна відреагувати на конфлікт

Бездіяльність та безвідповідальність влади Львова призвела до самосуду над вуличними музикантами.

Про це заявила депутат від “Європейської Солідарності” Анастасія Окряк, пише Четверта студія.

«Мене як депутатку хвилює ця тема, адже питання з вуличними музикантами у Львові є надзвичайно актуальним, але на сьогодення воно не є врегульованим ніяким чином. Ми бачимо бездіяльність та безвідповідальність міської влади, яка не здатна забезпечити дотримання законодавства України, наслідком чого є, власне, самочинство над вуличними музикантами”. – розповіла депутатка від партії “Європейська Солідарність” Анастасія Окряк.

“Ми не можемо засуджувати тих людей, які не хочуть слухати музику російською мовою. Це не є концерт “95 кварталу” куди люди свідомо купують квитки і слухають, це центр Львова, де ми не маємо права нав’язувати мешканцям пісні мовою агресора”.

Анастасія також додала: “Влада міста повинна відреагувати і зробити висновки, аби подібних інцидентів не траплялось, тому я вимагаю від міської влади негайно розглянути дане питання, адже ми не можемо допустити, щоб питання мови у Львові вирішувалось насиллям та рейдами”.

Нагадаємо, 04 березня 2021 р., у центрі Львова на площі Ринок вуличні музиканти співали російські пісні “на замовлення”, внаслідок чого виникла суперечка між львів’янкою та музикантом, адже дівчина попросила не виконувати російських пісень, тому що вони знаходяться у громадському місці.

Коментарі

Позначки: , , ,