Без жартів: 12 запитань до кандидата в Президенти Зеленського

Новини 07 Лютого, 2019 228

Володимир Зеленський

8 лютого до Львова з новою програмою завітає «Квартал 95». Участь у цьому концерті кандидата в Президенти України Володимира Зеленського автоматично перетворює шоу у львівському цирку на передвиборчу агітацію.  Про це пише Леополіс.

До речі, найдешевший квиток на шоу за участю «Зе-кандидата» коштує від 450 гривень. Тобто львів’янам за їхні ж гроші пропонують послухати виборчу програму одного з кандидатів, щоправда, у цьому випадку густо розбавлену «сортирними» жартами та пародіями. І це ще мешканцям міста Лева пощастило: в Івано-Франківську найдешевший квиток на «Квартал» обійдеться у 1150 гривень.

Про політика Зеленського відомо дуже мало. Тому редакція поставила перед собою непросте завдання – підготувати 12 нетривіальних запитань до кандидата в Президенти. Чи впоралися ми, вирішувати читачам.

  1. Володимир Зеленський – хто він? Слуга народу чи слуга олігарха Коломойського?
  2. Як пан Зеленський прокоментує інформацію блогера Павла Нусса, який стверджує, що фірми, дотичні до шоумена, допомогли Ігорю Коломойському незаконно вивести з країни 41 мільйон доларів?
  3. Володимир Зеленський заявив, що має намір сідати за стіл переговорів з Володимиром Путіним. Вимоги останнього дуже прості й не змінюються протягом останніх п’ятьох років: «Крим – російський, і повинен бути таким беззастережно визнаний. Федералізація (автономізація регіонів) України з розширеними правами суб’єктів, включаючи вплив на зовнішню політику. Вибори в окупованих регіонах до повернення українського суверенітету над ними». То про що він домовлятиметься?
  4. Нещодавно на своїй сторінці у Facebook пан Зеленський порівняв власну команду із сумнозвісними «зеленими чоловічками» – російськими найманцями, які вбивали і надалі вбивають українців. Це черговий недолугий жарт чи свідома позиція?
  5. Чому Володимир Зеленський попросив вибачення за дурний жарт у Рамзана Кадирова, в якого руки по лікті у крові, але не зміг знайти сили перепроситися перед українцями за цілу серію ще дурніших кпин про «хохлів», Україну в німецькому порно тощо?
  6. Бізнес у Росії. Чому Володимир Зеленський збрехав журналістам і чому не вніс його до першої версії декларації, яку подавав до ЦВК?
  7. В одному зі своїх виступів пан Зеленський переконував глядачів, що не треба обирати Президента (читай Зеленського – ред.) лише через те, що він відомий шоумен і в нього гарна реклама. Треба зважати на реальні справи. І порівняв тоді це з вибором між цукеркою і лайном. Що ж змінилося відтоді?
  8. Чи не здається Володимиру Зеленському, що він лише грає роль кандидата в Президенти, конкретніше – персонажа серіалу «Слуга народу»?
  9. Як людина, що претендує на найвищу посаду в державі, чи знає Володимир Зеленський значення слова «агреман»?
  10. Нещодавно Володимир Зеленський повідомив, що його представництво у Львові очолив «молодий прогресивний львів’янин з активною громадянською позицією» Ростислав Тістик. Хоча у львівському середовищі досі нічого й нікому не було відомо про активну громадянську позицію пана Ростислава. Подейкують, що він є родичем скандальних львівських підприємців-«свободівців». Який стосунок Зеленський має до ВО «Свобода»?
  11. Чи не здається панові Зеленському, що жарт трохи затягнувся? Чи він бажає, щоб українці дійсно прокинулися 1 квітня у Країні Дурнів?
  12. Запитання останнє, але лише у списку, не за значенням. Чи отримував Володимир Зеленський нагородну вогнепальну зброю з рук Віктора Януковича? За нашою інформацією, подія відбувалася в Межигір’ї після чергового виступу перед «двічі не засудженим». Якщо так, то коли, яку і за що саме він отримав цю нагороду?

Коментарі

Позначки: