Базу відпочинку у гірському районі Львівщини продадуть на торгах

Новини 17 Жовтня, 2022 205

Фото: Тетяна Винник Slavsko/ФБ В Карпати відпочити

Онлайн-аукціон відбудеться 28 жовтня

Фонд державного майна виставив на малу приватизацію комплекс бази відпочинку «Трембіта», що розташована у селищі Верхнє Синьовидне Стрийського району на Львівщині. Онлайн-аукціон відбудеться 28 жовтня. Початкова ціна об’єкту 36,7 тисяч гривень.

Про це повідомляє Твоє місто, пише «Четверта студія».

База відпочинку «Трембіта», що на вул. Зарічна, 18б у смт Верхнє Синьовидне, складається з шести спальних будиночків. Об’єкт розташований на земельній ділянці площею 0,19 га.

Балансоутримувачем комплексу є філія «Управління «Укргазтехзв’язок» Акціонерного товариства «Укртрансгаз».

Нагадаємо, на онлайн-аукціоні продали «Дашавський завод композиційних матеріалів», що у Стрийському районі. Підприємство придбало ПП «Нордік», власником якої є Зіновій Козицький, батько очільника Львівської ОВА Максима Козицького.

Також раніше на торгах продали Науково-дослідний інститут приймальних електронно-променевих трубок «Еротрон», що на вул. Антоновича, 90 у Львові, та державний пакет акцій ПрАТ «Проєктно-конструкторський інститут конвеєробудування», що на вулиці Базарній, 20 у Львові.

Крім того, у жовтні з молотка пішов Вузлівський спиртазвод на Львівщині, ціна якого стала найбільшою сумою приватизації з початку повномасштабної війни в Україні. Однак через кілька днів новий власник відмовився укладати договір купівлі-продажу підприємства.

Коментарі

Позначки: ,