Батьки повинні самі забезпечити масками дітей, які вчаться у школі, – Яворівська РДА

Новини 20 Серпня, 2020 2 111
У Новояворівську та ще 5-ти школах Яворівщини відремонтують їдальні. Фото: відкриті джерела.

Фото: відкриті джерела.

Навчальні заклади Яворівського району будуть забезпечені дезінфекційними засобами, однак забезпечити масками своїх дітей повинні батьки.

Про це повідомили під час наради з начальником відділу освіти райдержадміністрації Володимиром Байдою, пише “Четверта студія” з посиланням на прес-службу РДА.

Під час наради обговорили ряд питань, а саме підготовка та організації до нового 2020-2021 навчального року, про забезпечення ЗЗСО району мийними, дезінфекційними та захисними засобами, регламент роботи ЗЗСО району в чотирьох рівнях епідемічної небезпеки та про медичні огляди учнів.

Директори закладів освіти висловили свої зауваження та пропозиції щодо організації навчального процесу в 4 рівнях епідемічної безпеки. Кожен обмінявся інформацією, яка дасть змогу спільними зусиллями почати навчальний рік 2020-2021 у безпечних умовах.

«У всіх школах району відбувались капітальні та поточні ремонти, за кошти державного, обласного, районного бюджетів та зусилля батьків» – наголошує Володимир Байда.

На завершення наради начальник відділу освіти Володимир Байда підсумував роботи та окреслив головні завдання, що стоять перед керівниками закладами освіти.

Коментарі

Позначки: , , , ,