Батенко подарував Мальському калькулятор

Новини 08 Листопада, 2019 1 403
Працівники Новояворівської ТЕЦ

Працівники Новояворівської ТЕЦ

Народний депутат України Тарас Батенко подарував голові Львівської ОДА Маркіяну Мальському калькулятор. Про такий подарунок народний депутат України заявив під час прес-конференції у Львівському прес-клубі, пише Четверта студія.

Як розповів Батенко, наразі не має перспектив, що у Новому Роздолі найближчим часом тепло буде запущене.

Нардеп розповів, що запуск опалювального сезону у Новому Роздолі ускладнює відставка міського голови.

“Усі служби, які відповідальні за опалення у Новому Роздолі паралізовані через те, що міський голова подав у відставку. На сьогодні, міська рада міста не може дати собі раду. Механізми, запропоновані Львівською ОДА, не вирішують ситуацію з опаленням у Новому Роздолі”, – наголосив Батенко.

Батенко також наголосив, що протягом останнього місяця добивався від Львівської ОДА запровадження надзвичайної техногенної ситуацію у містах, але таке рішення прийняли лише сьогодні зранку.

“Протягом останнього місяця я вимагав у Львівської обласної державної адміністрації оголосити надзвичайний стан та виділяти кошти із резервного фонду. Цих коштів вистачає, щоб погасити заборгованість. Як ми бачимо, надзвичайну ситуацію у містах запровадили лише сьогодні. Питання полягає у тому, що це дуже довгий процес, а люди не можуть чекати”, – розповів Батенко.

Також нардеп запропонував голові ОДА Мальському переглянути прогноз погоди та зрозуміти, що часу на вирішення проблеми у містах залишилось дуже мало.

“Я хочу сьогодні подарувати калькулятор голові Львівської ОДА Маркіяну Мальському, на якому він би порахував на ньому кількість днів, виходячи з сьогоднішньої ситуації, які потрібні для того, щоб завести туди людей зовнішніх, або виплатити заборговані кошти, ці люди запустили б воду у труби тепломагістралей, ліквідували всі прориви і сказали людям, коли буде тепло. Керівник обласної адміністрації – це перша людина в області, яка відповідальна за всю ситуацію, що відбувається у області. Також я хочу пану Маркіяну Мальському передати прогноз погоди, щоб було розуміння, як стовпчик температури буде падати у Львівській області”, – додав нардеп.

Нардеп висловив переконання, що Мальський повинен піти у відстаку, якщо ситуація у містах закінчиться трагедією.

“Я шаную пана Мальського і вважаю його хорошим чоловіком, але хороший чоловік – це не професія. І якщо ця ситуація закінчиться трагедією, то очевидна відставка голови Львівської ОДА. Минулого року адміністрація з іншим керівником взялась і вирішила цю ситуацію, то навіщо було так затягувати цього року”, – наголосив Батенко.

Нагадаємо, у Новому Роздолі та Новояворівську досі немає опалення.

 

 

 

 

 

 

 

Коментарі

Позначки: , , , , ,