Багато опадів та невеликі морози: якою в Україні буде погода останніми вихідними січня

Новини 28 Січня, 2022 2 048

Субота і неділя будуть переважно хмарними

Останні вихідні місяця, 29-30 січня, в Україні будуть багаті на сніг.

Про це повідомляє Укргідрометцентр, пише Четверта студія.

Так, за прогнозами синоптиків, у суботу, 29 січняв країні очікується невеликий мокрий сніг, в Криму невеликий дощ, лише у західних та південних областях вдень без істотних опадів. На дорогах місцями ожеледиця.

Вітер північно-західний (на сході країни – південно-західний), 7-12 м/с, на Правобережжі місцями пориви 15-20 м/сТемпература протягом доби від 3° морозу до 2° тепла (вдень на Одещині та в Криму 1-6° тепла). В Карпатах – невеликий сніг, температура вночі та вдень 6-11° морозу.

У неділю, 30 січня, вночі ітиме помірний сніг, хуртовина (у західних та північних областях місцями значний сніг), на півдні та сході країни без опадів, вдень в Україні очікується помірний мокрий сніг, на Закарпатті з дощем, температура вночі 2-7° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла, на Закарпатті 0-5° тепла.

В Карпатах очікується значний сніг, температура вночі та вдень 6-11° морозу.

У Києві 29 січня також ітиме невеликий мокрий сніг (вдень місцями). На дорогах подекуди ожеледиця. Вітер південно-західний,7-12 м/с.

Температура вночі та вдень близько 0°. 30 січня у столиці також часом сніжитиметемпература вночі 3-5° морозу, вдень 0-2° тепла.

Коментарі

Позначки: , ,