Автор хіта “Ніченька” OKS після недовгої паузи презентує новий трек

Новини 26 Листопада, 2023 111

Музика переплітається з текстом пісні і це заставляє зануритись у думки про глибоке кохання, про складність відносин

Молодий український виконавець OKS, якому Тіна Кароль подарувала свій хіт «Ноченька», після недовгої паузи випускає власний трек «Але». Ця неймовірна композиція пронизана меланхолією, вайбом кохання та емоціями, які стають справжнім втіленням внутрішніх почуттів.

“Але” – музична оповідь про велику історію почуттів, що проживала кожна людина, яка хоча б раз кохала. Трек зберігає у собі ніжність, ностальгію та смуток, які часто супроводжують складні взаємини.

Музика переплітається з текстом пісні і це заставляє зануритись у думки про глибоке кохання, про складність відносин та в атмосферу, де кожен знайде щось особливе та власне.

Метафорою “Вона як лілія, росте сама”, співак порівнює дівчину з лілією – символом чистоти, краси і грації. Вона є квіткою, яка росте і розвивається сама, не потребує догляду, допомоги і кохання, яке так хоче їй дати автор.

“Для мене це не просто пісня, а ціла історія переживань. Коли співаю, то ніби поринаю у період життя, повʼязаний із розлученням та з величезною кількістю слів «Але»”, коментує OKS.

Пісня “Але” вже доступна для прослуховування на всіх музичних платформах.

Коментарі

Позначки: