Автомобіль, який стежив за депутатом Кононенком, “засвітився” на проплаченій акції (ВІДЕО)

Новини 01 Квітня, 2021 59

Депутати фракції “Європейська Солідарність” переконані, що комплексна діяльність Наглядових рад в поєднанні з контролем, який здійснюватиме управління контролю та аудиту Секретаріату ради, дозволить не лише зробити прозорою діяльність комунальних підприємств, але й скерує їх на максимально повне забезпечення потреб громади

Автомобіль, який незаконно стежив за депутатом Київської міської ради від “Європейської Солідарності” Віктором Кононенком, раніше був помічений на акції проплачених “тітушок”.

Про це в ефірі “Прямого” заявив ветеран війни з Росією, депутат фракції “Європейська Солідарність” Київської міської ради Олександр Погребиський, пише Четверта студія

“Продовжується політичний тиск і незаконні стеження за депутатами “Європейської Солідарності”. Ми переглянули відео, де відповідні персони стежили за генерал-майором. Кононенком, і показували посвідчення працівників поліції. Ми також проаналізували записи проплачених провокацій в селі Козин і побачили ту саму машину, з тими самими номерами, яка стояла поряд з людьми, яких привезли на трьох автобусах. Це ті люди, які потім розповідали нам, що вони приїхали туди за 300 гривень.

До речі, там була характерна людина в масці “95 кварталу”, яка нам повідомила, що вона давно їздить на різного роду масовки, зокрема на ті, які організовує “Студія квартал 95″. Тому, пазл можете скласти самі й зрозуміти, хто ініціатор цих провокацій і стежень”, – сказав Погребиський.

Коментарі

Позначки: