Автобуси більше не перевозитимуть громадян через українсько-польський кордон, – ДПСУ

Новини 17 Травня, 2020 67 471

Фото: Sergey Naumovich

У Держприкордонслужбі України повідомили, що з 18 травня в пішому порядку державний кордон з Польщею можна буде перетнути лише в пункті пропуску «Шегині», в інших пунктах пропуску виключно транспортними засобами, перевезення громадян автобусами здійснюватись не буде.

Як пише «Четверта студія», про це повідомляє ДПСУ.

Як зазначається, наразі на українсько-польському кордоні функціонують чотири пункти пропуску «Ягодин», «Краківець», «Рава-Руська» та «Шегині».

На даний час в пункті пропуску «Шегині» пропуск осіб здійснюється тільки в пішому порядку, оскільки суміжною стороною роботу автомобільного напрямку не було відновлено. У всіх решта трьох пунктах пропуску перетнути кордон можна лише на транспортних засобах.

Зазначимо, що наразі ще продовжує фіксуватися прибуття до кордону громадян без транспортних засобів, після чого забезпечується їх перевезення автобусами, виділеними органами місцевої влади та ДСНС, зокрема у пункті пропуску «Ягодин».

«Державна прикордонна служба просить громадян врахувати, що з 18 травня в пішому порядку державний кордон з Польщею можна буде перетнути лише в пункті пропуску «Шегині», в інших пунктах пропуску виключно транспортними засобами, перевезення громадян автобусами здійснюватись не буде», – наголошується у повідомленні.

 

 

Як повідомлялося, на Львівщині заробляють на українцях, що повертаються додому.

Коментарі

Позначки: , , , , ,