Авіакомпанія Wizz Air не відновлюватиме роботу в Україні до середини червня

Новини 23 Травня, 2020 195

Фото: Василь Садовий/avianews

Wizz Air продовжив скасування рейсів по всіх українських маршрутах до 15 червня у зв’язку з рішенням уряду країни.

Про це пише “Четверта студія” з посиланням на avianews.com.

Авіакомпанія заявила, що відшкодує кошти за квитками у вигляді кредиту на Wizz-рахунок у розмірі 120% від вартості бронювання.

Він буде дійсний протягом 24 місяців з моменту зарахування для оплати нових квитків і послуг авіакомпанії за умови, що в бронюванні присутній власник рахунку.

Також Wizz Air задекларував можливість запиту повернення грошей за квитки на скасовані рейси, однак дана процедура займе більше часу.

Уряд України 20 травня прийняв постанову №392, в якій дозволив з 15 червня польоти літаків з пасажирами в регіонах у сприятливій епідеміологічній ситуації.

Однак в інформаційному повідомленні уряду наводиться інше трактування документа з посиланням на слова прем’єр-міністра Дениса Шмигаля.

“Поки аеропорти наших країн-партнерів закриті. Ми ведемо діалог з авіаперевізниками, і поки є спільна позиція, що, швидше за все, 15 червня немає сенсу відкривати роботу аеропортів», — сказав прем’єр-міністр.

На тлі цього Антимонопольний комітет України випустив офіційне попередження авіакомпаніям, в якому рекомендував утриматися від поширення неповної інформації про продаж квитків на рейси після 23 травня. Свою позицію регулятор пояснив тим, що карантинні обмеження на здійснення регулярних рейсів між Україною та іншими країнами можуть бути продовжені на невизначений термін.

Коментарі

Позначки: ,